finaly fifteen

• Креатор на темата Креатор на темата Almighty Nane
  • Време на започнување Време на започнување
Офлеле,офлеле,офлеле,офлеле,офлеле!
Само ќотек за вакви створења

Crazy in Love напиша:
Не бе не бе не не.Оф леле.Неблагодарно суштество.

И да дополнам.Мислам дека ова треба да биде лишена од све.ама баш од све!Само основни работи да и се и даваат:храна,вода,облека и кревет!и толку!Не заслужува ова створење повеќе!

Crazy in Love напиша:
И да дополнам.Мислам дека ова треба да биде лишена од све.ама баш од све!Само основни работи да и се и даваат:храна,вода,облека и кревет!и толку!Не заслужува ова створење повеќе!

Полека де може и книги за учење да и се дадат.

леле неблагодарно створење..
автото е сон и + од мајка и е..ц`ц`ц ке ја убиев да бев таму:pishtoldz

BOZEEEEE mene da mi dadat takvo ne mi treba nisto poveke

А пак мајка и и виновна се чуствуват :nesvest:

Ја би ја силуел :pos: Таман е 15 год. Свежа крв :D

Хммм....го знаете вицот ‘‘некој си има Lexus, некој си има леукемија‘‘?
Језда поише личи на синдром ‘‘размажена черкица‘‘

Ќотекот излегол од рајот !!!

bre razgalena smizla. a be ej majka i i podaruva leksus a ovaa ni fala da kaze! kolku mrzam samo smizli uhhh odvratni mi se!!!!!

Девојката е од шоуто Sweet Sixteen и е само една од многубројните фрикови.Разгалени дечишта,Лексуси,Хамери,Мерцедеси,познати пејачи,забавувачи се дел од секоја епизода.Не сум љубител на шоуто,едноставно им се чудам на родителите до кој степен се глупираат,само да им овозмаожат забава од соништата на своите разгалени дечишта.Благодарна сум им на моите родители што спаѓаат во скромната класа на луѓе...

Оваа мора да е со средно?

Ова ме потсеќа на една епизода од Sweet 16(на MTV)

Тие се уште полоши од оваа. Оди девојчето и чека да види шо и купиле за роденденот. И пред ПАЛАТАТА хамер бел со 6 врати издолжена верзија. И таткото и вели еве среќен роденден овај хамер е единствен во светот. И оваа а зошто не е розев?(и една смуртена фаца правење!!!!). Стварно неможам да ги сварам овие богати деца. Размазени, галени галени абе за она треба воспитна одма на лице место!!!:sakas_ust:sakas_ust:sakas_ust

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom