finaly fifteen

• Креатор на темата Креатор на темата Almighty Nane
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
14 април 2007
Мислења
793
Поени од реакции
6
Finaly fifteen!
Секој родител заслужува тотално размазено дете, кое е незадовлно и кое ќе ја мрази сопствената мајка, затоа што се осудила да и подари купе Лексус пред забавата за 15-от роденден.
http://on.net.mk/default-mk.asp?ItemID=407C4708ED45764FBE77A47667BDC94D
:nesvest: :icon_eek: :lud: :nesvest:
dali go opravduvate ova?

Се гледа оваа не ја тепале додека била мала...:tapp:
Бајаги ме накурчи типкава, шо и е филмот?
Ај сеа ке се лутам зашо мама не ми го подари лексусот на забавата, туку пред забавата!??? :nesum:

epa nekoj ne znaat kako e da nemas pari i deka treba da sakas se sto ke ti podarat (posebno leksus na 15) ama toa ne e nejzina krivica tuku na rod itelot:rirtruyr

Бог да чуваааа, ееејјјјјј, оваа е ретардирана бе! Лексус бе, Лексус, за подарок, од сопствената мајка, и види ја оваа. Да бев таму, тешко да се воздржев, ќе и шибнев шамар ........ озбилно.

Кој ќе го оправда ова, нека се преиспита малку. Жалосно е за тој што го подарува нештото, пред се!

Влатко_Русин напиша:
Бог да чуваааа, ееејјјјјј, оваа е ретардирана бе! Лексус бе, Лексус, за подарок, од сопствената мајка, и види ја оваа. Да бев таму, тешко да се воздржев, ќе и шибнев шамар ........ озбилно.

Кој ќе го оправда ова, нека се преиспита малку. Жалосно е за тој што го подарува нештото, пред се!
mislam deka taa ne jadela samar niti ke jade,
spored nejzinoto odnesuvanje...:tapp: :tapp:

Невоспипана, неблагодарна, глупава шмизла! Како не и е страм бе? Ц, ц, ц ... :tapp:

Сто к*р и е на тиипкава еј????!!! 15 години wow и си мисли пораснала...многу мразам вакви разгалени дечишта

15 godini, a kola? Мене мама ова да ми го напраеше ќе скокав од радост. А овја леле неблагодарна, разгалена кучка еј. Туку криво ми е за мајка и, жална. Лексус доби, плчит . . . Стварно само мајката како би се чуствувала, видете како се осеќат. Ко да не направила добро дело. Глупа е шо вака ја воспитала, а оваја да ми беше ќерка после сево ова аБЕ НЕЗНАМ ШО ЌЕ И НАПРАЕВ :)

Мене ми личи на наместено како за на емисија да се забавуваат гледачите:)Ама ако е вистина мислам треба да помине неколку саата во багажник заклучена па може и да се опамети :zlo:

The Mummy Returns напиша:
Мене ми личи на наместено како за на емисија да се забавуваат гледачите:)Ама ако е вистина мислам треба да помине неколку саата во багажник заклучена па може и да се опамети :zlo:

Брат, кој ќе се забавува со ова бе. Бруки, како може да постојат фрикови како оваа.

Almighty Nane напиша:
epa nekoj ne znaat kako e da nemas pari i deka treba da sakas se sto ke ti podarat (posebno leksus na 15) ama toa ne e nejzina krivica tuku na rod itelot:rirtruyr

Јас пре би рекол дека некои не знаат што сакаат.

Па мене да ми е...па ќе тепам, па ќе тепам...па ќе и давам вчерашен леб да јаде...па пак ќе тепам...па ќе ја натерам самата да си отиде од дома...

И како после да немам желба да ја стрелам на плоштад оваа?

ubij ja kuckata... nemam zborovi vakvo dete "sekoj" bi posakal.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom