CN – Народна Република Кина

• Креатор на темата Креатор на темата Таксист
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека нема да ја рокнат. Ама голема е веројатноста за демилитаризирање на Тајван откако ќе си отиде, особено ако јаде бурек таму на прес.
И јас мислам дека нема ништо да о направат нејзи. Е сега Тајван што ќе демилитиразираат и мене ми изгледа дека веројатно ќе биде така.

На мобилен проработи сајтот...

Screenshot_20220802-161216_Chrome.jpg

Не гледајте џабе, нема да ја срушат. Не се будали.

Но, може да има други работи после и тоа не само околу Тајван.

А во врска со митигирање на штетата дома, мислам дека ќе одат со оноа - Да, дојде, ама мораше скришно ко лопов да влезе.

Кинески ловци полетале кон отворено - кинеско море, и се упатиле кон Тајван. Сирени за напад уклучени во Фјианг.

Sent from my ELS-NX9 using Tapatalk

Добар му е коментаров :D
1659450359982.png

Како стојат коефициентите во моментов?

Sent from my ELS-NX9 using Tapatalk

Ne џабе им дадоа русите хиперсонична технологија, носачите на авиони им се лесна цел на кинезите тактички земено, нема шанса САД да војува со Кина на тој терен. Кина е супериорна во тој дел и САД може да ја поразат Кина само со стратешко нуклеарно, а тоа би значело лансирање на се што има ракетен мотор на планетава и пекол.
Ако има конфликт ќе биде ограничен и со не големи последици по кои американците ќе се повлечат ако имаат два грама памет.

Ne џабе им дадоа русите хиперсонична технологија, носачите на авиони им се лесна цел на кинезите тактички земено, нема шанса САД да војува со Кина на тој терен. Кина е супериорна во тој дел и САД може да ја поразат Кина само со стратешко нуклеарно, а тоа би значело лансирање на се што има ракетен мотор на планетава и пекол.
Ако има конфликт ќе биде ограничен и со не големи последици по кои американците ќе се повлечат ако имаат два грама памет.
америте да имаа два грама памет немаше да бидат едина држава која употребила нуклеарно оружје против друга држава во 2 наврати.

Тач даун....слета авионот. Ај да ја видиме реакцијата на кинезите

Не ги бива кинезите,
ај да видеме можеби ќе нападнат нешто да си обелат образот, во моментов само Русија е голема сила која се спротиставува на САД, Кина веројатно ќе почека други времиња.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom