Да, ушите ми пораснаа као на магаре од срам. Како сум само можел до сега цел живот да не ме е гајле дали се туширам со сапун или со шампонНекој се пронајде..![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, ушите ми пораснаа као на магаре од срам. Како сум само можел до сега цел живот да не ме е гајле дали се туширам со сапун или со шампонНекој се пронајде..![]()
Ке се научиш има времеДа, ушите ми пораснаа као на магаре од срам. Како сум само можел до сега цел живот да не ме е гајле дали се туширам со сапун или со шампонЦ ц ц
А ти цицето очигледно со сапун си го измил. Да го измиеше со шампон нема да ти се заглавеше брадавичкатаКе се научиш има време
Од такви '' бош'' фаци како тебе слабо ком по форумов упропастувате златни теми, напишал сум НЕКОИ не сите и сум го спомнал другар ми како пример што са ти како 15 годишен нешто изиграваш паметен замараш...А ти цицето очигледно со сапун си го измил. Да го измиеше со шампон нема да ти се заглавеше брадавичката![]()
Каквото искаш да казаш? Нишчо не те разбрахОд такви '' бош'' фаци како тебе слабо ком по форумов упропастувате златни теми, напишал сум НЕКОИ не сите и сум го спомнал другар ми како пример што са ти како 15 годишен нешто изиграваш паметен замараш...
Мој диалект моја работа и не го споредувај со бг. јазик. Инаку тебе многу те погоди тоа шампонот а, знаев дека има и други "мрсници" ааа не тека дај таму барем едно свинско сапунче затрлај се од време на време ке ти биде подоброКаквото искаш да казаш? Нишчо не те разбрах![]()
Признавам. Тоуку ме погоди шо око неможе да затворам до сабајле до 8 саато. А ти пази да не ти падне сапуно коа ке се тушираш да не се лизне некојМој диалект моја работа и не го споредувај со бг. јазик. Инаку тебе многу те погоди тоа шампонот а, знаев дека има и други "мрсници" ааа не тека дај таму барем едно свинско сапунче затрлај се од време на време ке ти биде подобро![]()
Jaс сакав така да се развие темата, поискусните да пишат повеќе но ете почнаа со зезанции и од страна на друг модератор заврши во сосема друго место....
.... префрлено во играчница? требаше да се избрише ако не го споивте со веќе постоечка тема за Туширање во подфорумот Дом и Семејство!
...инат ми е, посебно некои модератори кои не знам кои се, оти нема званична листа кој која тема покрива како бришат теми на обични членови каде сум и јас, ама ваму марчело како модератор како ќе му текне ќе отвара теми и разбира се не се бришат, а еве како можеше да се развие па дури и во здравје темава... ама со кого, со тие членови што се подбиваат на нешто што прашање дали нешто знаат? жалосно нели?
оффф... еве нова тема, на повидок ?![]()
Личиш на таков што го мие со шампон.Ma најубаво чувство е кога ќе го "здрвиш алатот" додека се тушираш под вода па потоа фино убаво ќе си го истрлаш со шампон или сапунче и со вода заплакнеш![]()
Си ја ебал работата. Те молам, наредниот пат биди повнимателенЈа синоќа па се истуширав со шампон ц ц цУствари уште полошо, со купка измив и глава и тело.
Не е ни шампон и сапун. Катастрофа нели![]()