Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дани не е алтернатива ама има супер песни, последниот албум и е супер. Јас сум да има мешање на артисти и од комерцијала и од алтернатива . Нека си се дружат и делат искуства меѓусебно.
Премногу се андерграунд они, нема шанси.фали уште Нокаут да бидат.
Eye Cue се доста и комерцијални беа и на Евровизија. Сепак се супер бенд не се лоши иако на Евровизија кикснаа малку и oтидоа со песна која не е нивниот препознатлив стил.Убаво што им текнало за ваква музичка емисија (уствари, било каква!)
Баш сега скоро наидов на Funk Shui и на Eye Cue. Заедно со постариве Синтезис и Стринг Форсес мислам се едни од подобрите музички амбасадори кои ги имаме (како и други за кои во моментов не ми текнува).
Eye Cue се доста и комерцијални беа и на Евровизија. Сепак се супер бенд не се лоши иако на Евровизија кикснаа малку и oтидоа со песна која не е нивниот препознатлив стил.
Funk Shui и String Forces се одлични бендови, String Forces малку и специфични во она што го создаваат, додека пак Synthesis се веќе и комерцијала етно група и тоа супер им оди.
Но сепак јас и предходно пишав тука дека сум да се дава почит на инсто ниво и на алтернативната и на комерцијалната музичка сцена, никако да се одвојуваат тие две во различни термини на емитување на радио и телевизија.
Би било добро да викаат и рапери во емисијава. Добри се овие Zee Bomb, LD Pistolero, Страјк, Foltz, Toni Zen, SAM Курчо, Зад Аголот...
(секако, на епизодата со Мирко Попов ѝ направив фаст форвард, да не ме мислите)
Не знам ова дали е R&B бидејќи денешно време во музикава се мешаат многу жанрпви ама супер е и девојката пее многу добро.Имаме здрава рап сцена. Немаме здрава R&B сцена. Не ги рачунам Панчо и ДНК како R&B од повеќе причини. Освен нив другиве не творат многу во таа бранша, повеќе накај поп.