Во прегратките на друг/друга, предизвик или одбивност?

• Креатор на темата Креатор на темата mary_jane
  • Време на започнување Време на започнување
Ми се деси пред скоро недела дена, у тек на одмор и тоа у најлоша можна ситуација . . .
Ден после тоа што беше со мене, замина со бившиот т.е. го викна кај неа у стан, а ја се убацив фино-лепо на врата и да не бев искулиран лик ќе летаа глави . . .

Одбивност секако, сликата од глава не ми искача поготово шо сум се трудел ко идиот , али сепак знам дека работата ќе биде ''like a rolling stone'' т.е. дека ќе се врати , али мене сеа ќе ме нема . . .

Малце забегав, али свежо ми е уште, па да поткрепам малце дека нема шанси тоа да го гледам како предизвик за некое си докажување пред неа . . .

ова е прашање што отсекогаш ме интересирало, и сега ме подсети еден пар од форумов (сигурно знаете за кого станува збор) да го поставам...
вака...да бидам попроста-после прекин или жестока расправја во врската луѓето (посебно жените) имаат обичај веднаш да најдат замена и да глумат голема љубов исклучиво на места каде што може да се сретне бившиот дечко/девојка, истово важи и за мажите само во помала мера...е сеа ме интересира-дали вие имате направено такво нешто?
дали би го направиле?
и каков ефект би имало тоа врз вас доколку девојката/дечкото после мал прекин,расправија или раскин се појавуе пред вас со друга тип/ка и глумат љубов?
ама бидете искрени...мене например не би ми било сеедно,посебно ако сум го сакала да ми се избаци со друга,а дури и да не ми било до него не би се осеќала добро....е сега имам приметено дека на момците тоа знае да им биде одбивно,во неколку случаеви кога мој познанички го имаат направено тоа,значело крај на секаков конаткт...so basicly како глеате вие на тоа??
после раскинување од долга врска ми се има случено да се мувам секој ден со различна ама да ја видам бившата дека глуми со некој дека го сака кој ја ебе ќе и се згазам од смеење :pos2::pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom