Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Khm, jas pa znam edna druga izreka... Popamenite sekogas popustaat prvi.Marchence напиша:Toj sto sekogas popusta na kraj e samo edna obicna budala , bez razlika dali e masko ili zensko!
mora da imas mnogu iskustvo so zenive!Ljupco напиша:...ooof lele be bratche ...abe oni ako znaat sto sakaat nema da se vikaat zeni...hahahaaaa...sto ti e na tebe...gleash ednashka vikaat ne popushtajte-slabost davate...drugpat vikaat popushtajte ni-taka treba gentlmentski..abe zena ti e chudna "napravija"...ali glavnata finta e zasto e taka ---->zatoa sto slabo stojat so logikata...toa e odgovorot na tvoeto prashanje otprilika,,,i ne gi chitaj mnogu mnogu ke ti praat zenski trikoi-ovo ono-levo-desno-gore-dole ...hahahaaaaaaa
ps.zenata chesto i neznae sto saka navistina , megutoa znae mnogu dobro kako da go dobie toa
A bre ti mashko si ili zensko?BushaF напиша:dajte objasnete mi poso ne mo3am ova nikako da si go objasnam
Глупост до глупост. Се надевам не си сериозен.Ljupco напиша:...ooof lele be bratche ...abe oni ako znaat sto sakaat nema da se vikaat zeni...hahahaaaa...sto ti e na tebe...gleash ednashka vikaat ne popushtajte-slabost davate...drugpat vikaat popushtajte ni-taka treba gentlmentski..abe zena ti e chudna "napravija"...ali glavnata finta e zasto e taka ---->zatoa sto slabo stojat so logikata...toa e odgovorot na tvoeto prashanje otprilika,,,i ne gi chitaj mnogu mnogu ke ti praat zenski trikoi-ovo ono-levo-desno-gore-dole ...hahahaaaaaaa
ps.zenata chesto i neznae sto saka navistina , megutoa znae mnogu dobro kako da go dobie toa
Ljupco напиша:...ooof lele be bratche ...abe oni ako znaat sto sakaat nema da se vikaat zeni...hahahaaaa...sto ti e na tebe...gleash ednashka vikaat ne popushtajte-slabost davate...drugpat vikaat popushtajte ni-taka treba gentlmentski..abe zena ti e chudna "napravija"...ali glavnata finta e zasto e taka ---->zatoa sto slabo stojat so logikata...toa e odgovorot na tvoeto prashanje otprilika,,,i ne gi chitaj mnogu mnogu ke ti praat zenski trikoi-ovo ono-levo-desno-gore-dole ...hahahaaaaaaa
Гледам, не мора да ми кажеш:wink:Ljupco напиша:...hahahaaaaaa...e dobro ne sum znael...se izvinuem...ali ipak mislam deka ima gooooolema vrska so logikara zenska...mislam se poseduvaat mozebi generalno poveke od mashkite(no sepak individualno) ama so logikata jok...slabo stojat epteen...
Зарем им го скратуваш правото на жените со пмс да дискутираат? Жени со пмс, Љупчо ли (или било кој друг де) ќе ви каже дали да пишувате или не?Ljupco напиша:ps.ako ima nekoja PMS nek se distancira od muabetov poshto taka ne e fer nemislam da naebam ja skroz-poshto sum sam momentalno na temava ...kako prestavnik na lavovite-carovite...:tv: