Зошто жениве мразат да им попуштаме?

• Креатор на темата Креатор на темата JohnWayne
  • Време на започнување Време на започнување

JohnWayne

Master
Член од
10 мај 2007
Мислења
194
Поени од реакции
16
dajte objasnete mi poso ne mo3am ova nikako da si go objasnam

Ај искажи се шо сакаш да ти кажеме,можеш ти ај

Многу е просто. Бидејќи сакаат да ги освоиш, затоа и се закачаат. Нешто слично на она кога лавицата го каса, гребе и го влече лавот за гривата, додека овој (мрцина една :)) дрочи под сенка. :)
Мора да има борба на надмоќ, за да биде привлечно. Ако ти на прво и' кажеш "да, драга", прво ќе те истепа бидејќи си слаб, и второ, ќе те истепа бидејќи не знаеш да и' се спротиставиш.

Е сега, има и исклучоци кога навистина ни значи да ни биде попуштено. ПМС е главниот индикатор. Затоа, покрај лифчиња за спортска, да си носите и по едно календарче во новчаникот. :)

Аууу значи не треба да им се попуштааа,ааааа.
Затоа ја неам среќа у љубовен план,значи терај инает за да ја ќариш.
Интересно интересно.

Не го земај ова здраво за готово. Умешноста е да можеш да препознаеш кога треба да ја потапшаш, а кога треба да ја пратиш на шопинг (да и' попуштиш):wink:.

Кога им попуштаме на жените ги покажуваме нашите слабости.
Жените не сакаат машки кој имаат слабости :)
Зашто е тоа така ?!?!
сите добро знаеме

Зошто сакаат да се покажат „способни“, да покажат дека умеат да ве „изрендаат“ и без да им попуштате. :) Победата не изгледа толку слатко кога знаеш дека противникот не ги вложил сите свои сили...:)

Ем за ве „закачкаме“. Постот на Прл се си кажува.

Ако ми попушта и не ми се спротистави или речи ДОВОЛНО , тогаш во мој очи е слабич и под дефолт е папучер и го губи се сјајот .

BushaF напиша:
dajte objasnete mi poso ne mo3am ova nikako da si go objasnam
Вие сакате женските да ви попуштаат?

Мислам дека нема врска дали се работи за женско или машко. Ок е да се попушти некогаш односно да се прави некоја компензација. Ќе ми попушти тој за нешто, за друго јас на него или ќе најдеме некоја средина. Но не нонстоп и за се некој да ми попушта. Би било како да нема свое јас и што уствари ќе сакам од него..

Pa zenite ne mrazat, nekogas i sakame da bide po nase i da ni popustite:) Treba da se ima razbranje i za toa popustanje ama da ne bide i preterano da se inaetat maskite i da ne popustaat. Treba da se najde nekoja sredina

Pa, zenite sakaat da dokazat deka se ednakvi so mazite, zatoa nejkaat da im popustame. A ne znaat deka ako ne im popustame ke vidat kolku sme popametni i posilni od niv =))

Potato напиша:
Pa, zenite sakaat da dokazat deka se ednakvi so mazite, zatoa nejkaat da im popustame. A ne znaat deka ako ne im popustame ke vidat kolku sme popametni i posilni od niv =))

Не ме разбирај погрешно, ама ова нема врска со реалноста. :)

Potato напиша:
A ne znaat deka ako ne im popustame ke vidat kolku sme popametni i posilni od niv =))
Ај, дека се најдов прозвана... :dabe: Ти дечко, си :zver:!!!
Да не ја терам темата во сосема друга насока; не верувам дека постои човек воопшто кој сака за се` да му се попушта. Задоволството е поголемо и сосема е поинакво чувството кога си се помачил да добиеш нешто.
Конкретно за женскиот пол - се` што треба вие да правите, е да препознаете кога треба да се тера инает, а кога не. Баланс помеѓу тие две, и се` ќе биде во ред. А ако баш те интересира, фактот дека си има работа со машко... Е само дополнителна мотивација.

Целата работа околу попуштањето нема никаква врска со она што многумина мислат дека "победата е послатка, ако си се помачил околу неа". Немам време сега, ќе гледам подоцна да напишам како јас гледам на овие работи. :)

pearl напиша:
Целата работа околу попуштањето нема никаква врска со она што многумина мислат дека "победата е послатка, ако си се помачил околу неа". Немам време сега, ќе гледам подоцна да напишам како јас гледам на овие работи. :)
Tuka ne se zboruva za tebe, ti si isklucok. Kazi mi kolku drugi zeni znaes koi znaat da smenat guma na kolata? Dokolku im se dupnala guma, verojatno bi se javile na deckoto/mazot za TOJ da povika vlecna sluzba :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom