- Член од
- 15 јуни 2009
- Мислења
- 21
- Поени од реакции
- 0
pozdrav do lavovi ciestito sampionska titula ke gi ebeme prilepcani vo sreda

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Честито Гевгеличани опстанок во 2 лига . Поздрав до Фантоми - Гевгелија од ЛАВОВИ ЃОРЧЕ :helou:
dvete odednas? toa tesko, samo edna bi mozela.Криво ми е за Кожуф.Се надевам дека следната сезона и ние(Тиквеш) и вие ќе се вратиме во втора лига:smir:
Ееееејјјј сеа друже ја отупе малце . Па реално гледано 11 Октомври е првата екипа после неколку години што тепа 2 лигашка екипа во бараж за опстанок/влез во 2 лига . Мислев дека ќе биде како што беше порано , секогаш 2 лигашката екипа да победи во баражот ама згрешивPo mene ocekuvano beshe!!
Gi urekna druze izgleda!Ostanaa bez opstanok....Epten maler si im!..Zatoa prvo skokni,posle reci op!
Ееееејјјј сеа друже ја отупе малце . Па реално гледано 11 Октомври е првата екипа после неколку години што тепа 2 лигашка екипа во бараж за опстанок/влез во 2 лига . Мислев дека ќе биде како што беше порано , секогаш 2 лигашката екипа да победи во баражот ама згрешив. Се надевам дека Кожуф ќе се врати експресно во 2 лига . Не губете надеж очекуваме од вас брз влез во 2 лига . :helou:
Odmitico bese li ti da gi bodris 11 Oktomvri ili samo tuka si jak na forumot. Cestito neka vi e vlez vo vtora liga.
Ееееејјјј сеа друже ја отупе малце . Па реално гледано 11 Октомври е првата екипа после неколку години што тепа 2 лигашка екипа во бараж за опстанок/влез во 2 лига . Мислев дека ќе биде како што беше порано , секогаш 2 лигашката екипа да победи во баражот ама згрешив. Се надевам дека Кожуф ќе се врати експресно во 2 лига . Не губете надеж очекуваме од вас брз влез во 2 лига . :helou:
Ne bev ,posto jas primarno ne sum ni fan na 11 Oktomvri...no vo sekoj slucaj go podrzuvam kako prilepska ekipa i mu posakuvam se najdobro!A po sto otceni deka sum jak samo na forum,ajde daj mi barem 1 post,kaj sto sum isprovociral nesto...
E pa druze mora da ima promeni...A realno gledano 11 oktomvri ima mn dobra ekipa,so stabilen sponzor zad sebe,i ne e voopsto iznenaduvanje sto tepaa deneska! Inace kolku za informacija kozuf minatata godina beshe poslab od ljuboten vo barazot,no poradi niza okolnosti (sportski i nesportski) vleze vo 2 liga so pomosh na nekoi strukturi na juzniot region (na toj natprevar presedatelot na kozuf sedese zaedno so predsedatelot na 11 oktomvri)..A delegat na toj natprevar beshe Mile Spirkoski...Pa sega izgleda doslo vreme za vrakanje na dolgovite!!