Фан Клуб: Кожуф - Гевгелија

• Креатор на темата Креатор на темата bluu
  • Време на започнување Време на започнување

bluu

Доктор по општесвени науки
Член од
22 февруари 2007
Мислења
213
Поени од реакции
4
Локација
Гевгелија
Веб-сајт
www.penov.mk
Momentalno Sa Nogme vo 3 Liga jug,Mozme Samo Da sa falme za Istorijata na klubot deka sa natprevaruvali sme "nekogas" vo prvata jugoslovenska liga :) a sea so da sa falme vo 2 nemozme da flezme i toa vo makedonskata liga :D:D sa natprevaravme vo Conferencija :D:D t.e regionalna :P
:helou:

Ej mojta ekipa ud mojut grad bila tuka . Ako sakte da znajte du godina flevme uv 2 liga sekak. Najdea dobar sponzor. Inace jas igram za pomladite i sme dobra ekipa taka da kozuf ne trebe da sa sekire za idninta. Ke igr5ajme uv LIGA na sampioni togas.

Forza KOZUF

Ej mojta ekipa ud mojut grad bila tuka . Ako sakte da znajte du godina flevme uv 2 liga sekak. Najdea dobar sponzor. Inace jas igram za pomladite i sme dobra ekipa taka da kozuf ne trebe da sa sekire za idninta. Ke igr5ajme uv LIGA na sampioni togas.

Forza KOZUF
heheherhe koj e sponzor sega? kakva liga na sampioni so prazni dzebovi kaj ke ne sakat ..... samo se krade. a za istoriajta ni e mnogu vesela(vo site ligi mse ucevstvuvale)

Mora da go podrzum voa forum ama slabo nesto. Ajde bre gevgelicani deka ste KOZUF E EDEN. Vaa god flevme vo 2 liga

Abe veza nemate,samo kupuvate utakmici...pa Babunski go zemale...so djoki4 ama tandem ke bidat:baeh:

kozuf so ljuboten ke igra vo baraz za 2 liga i ke ve rasturimo. hahahha.

ke ima li gostuvanje na navivaci na kozuv za barazot protiv ljuboten?

Ај ве молам некој да објасни околу баражов за Втората лига, само еден натпревар се игра? И на неутрален терен ли ќе се игра? Пошо сакам да го гледам натпреваров...

Еден натпревар се игра кој победи втора лига,другиот останува во трета лига.малку глупо е ова со баражите цела сезона си бил прв,а на крајот со еден изгубен натпревар може се да се упропасти што се градело цела сезона

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom