Фото натпревар #135 ТЕМА- Автопортрет

• Креатор на темата Креатор на темата Toto.toto
  • Време на започнување Време на започнување
Никола Мартиноски
Автопортрет, 1931.

kpga nemase mobilni-
cetka,platno i ogledalo

сликам аутопортрети кога сум сам и гол. А некад и вака кога се замислувам дека сум...20180919_140836.jpg

:love:
Убавице, ако идеш ваму, земи бизнис класа во автобусот, да го зачуваш фризот лелеав
@langelina ај молим те среди го... Не можам да влегувам во дискусија, ми се прекинува интернетот во автобусов.

Темава за автопортрет натпревар е завршена :) ама има супер геометриска тема ако си заинтересирана
@Let 3 ги затвараше темите точно после рокот на пријава или гласање, прв пат кога постирав на фототемата гледам не можам да постирам како да бев банирана, кога му се пуштив во ЛП, зошто без причина ме банира, а тој „...а мор не гледаш дека заврши постирањето и темата се затвора!“ :)
...ај додека немаше модеартор да речеме дека немало кој да ги затвори темите, сега @коцка ти си домаќинката ама некако слабо користиш клуч све то отворено по темите промаја удира! :D... а чупето штом е отворена вратата во веќе помината тема си влезе и си стави селфие и то две у једно ! :pipi:

@Let 3 ги затвараше темите точно после рокот на пријава или гласање, прв пат кога постирав на фототемата гледам не можам да постирам како да бев банирана, кога му се пуштив во ЛП, зошто без причина ме банира, а тој „...а мор не гледаш дека заврши постирањето и темата се затвора!“ :)
...ај додека немаше модеартор да речеме дека немало кој да ги затвори темите, сега @коцка ти си домаќинката ама некако слабо користиш клуч све то отворено по темите промаја удира! :D... а чупето штом е отворена вратата во веќе помината тема си влезе и си стави селфие и то две у једно ! :pipi:
пак отворете ја темата има нови натпреварувачи :cool:

пак отворете ја темата има нови натпреварувачи :cool:
...е немојт, отиде возо...кога ќе бидам јас пак победник ете ти ветувам дека ќе ти направам слична тема да постираш пак селфие :aplauz:

...е немојт, отиде возо...кога ќе бидам јас пак победник ете ти ветувам дека ќе ти направам слична тема да постираш пак селфие :aplauz:
има и други превозни средства :D
наредно 3 во 1 :kafence:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom