Како би реагирале?

• Креатор на темата Креатор на темата Маwечко
  • Време на започнување Време на започнување
ne bi prifatil.... Not yet (i`m too young to die :pos:). Se uste mi e rano za 10 godini mozebi.

M@wEcK0 напиша:
Zamislete deka vasiot partner sega(bas SEGA) vi predlozuva da se zemeto,odnosno ve bara za zena...Koja bi bila vasata reakcija i sto bi odgovorile?

P.S.Se izvinuvam sto pisuvam na latinica,ama nesto mi e poremetena Mozillata i ne mozam na kirilica:)

сега немам партнерка :pos2: . Но кога имав не ме побара официјално за маж туку само се веривме, отидовме во црква (без поп) пред бог си се веривме... (некој ке рече детска работа, но за мене сеуште е свето тоа - затоа и неможам да ја преболам, а уште помалку да ја сватам како може да е... неам зборови, во секој случај не ја напагам за нејзините одлуки, доволно си е голема) иначе и покрај тоа што тогаш имав 18 години бев спремен за семеен живот со неа.
п.с. дури и дете очекувавме неколку недели :pos2:
колку пари за тестови имам фрлено...

п.п.с. ако ви е среден животот и на 15 години не е рано. Со мене еден другар што заврши на 17 години го оженија, баш најнормално си го живееше животот цела трета и четврта си ги идеше редовно во школо, на граганско зборевме за семеен живот и он беше добар пример за сите.

Ви велам значи ако немате црви во глаата и бубачки во газот или обратно беше... никогаш не е рано.
Само немој да чекате многу, да не биде касно! познавам многу луге 33/4/35 години што уште не знаат ни кога ке се женат.

побогу па мајка ми има 37 години и 3 деца... ц.ц.ц....

hahaha pa bi mu rekla deke ima vreme neka poceka mogu e rano uste za vakvi raboti

Прво, сега, баш сега во моментов:), немам (редовен) партнер и стабилна врска, за да би се осудил воопшто да ми предложи брак.:) Боже сачувај ако некој што не ни бил никогаш со мене го направи тоа. :pos:

Aма еве, хипотетички кога би се случило тоа... Не знам кој да е, Бред Пит нека е, би му рекла „не“, многу нормално. Би додала дека за едно десетина години, ако е уште заинтересиран, нека ми се обрати пак со прашањево. :) Ни на сон не би се омажила на 18. Имам други планови.:)

Hah, ne znam dali ima vrska so temava, no ednaska pobavam edna devojka za zena ( na zafrkancija se razbira ) :P, na cas po matematika izlegov na tablata i napisav " Ke se omazis li za mene, Sofi " ? Posto celiot klas se smeese, bi mozele da zamislite sto bi se slucilo navistina da ja zaprosev =))

Kako bi reagirala? :pos::pos:Pa bez razmisuvanje NE! kolku i da go sakam i veni da secam za nego, NE! Imam samo 20 godini i seuste ja baram smislata na zivotot, a ne zaednicki zivot so nekogo.

bi mu se iznasmeala vo surat :tapp: kakov brak bre...pred nas e zivotot alo :)

Имам 17 год. и да добијам понуда за брак, би му одговорила на дечко ми дека е малку рано и дека најпрво би требало да станам полнолетна. Бракот бара одговорност а на 17 год. одговорноста и не е така голема во врска со тоа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom