Како би реагирале?

• Креатор на темата Креатор на темата Маwечко
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Zamislete deka vasiot partner sega(bas SEGA) vi predlozuva da se zemeto,odnosno ve bara za zena...Koja bi bila vasata reakcija i sto bi odgovorile?

P.S.Se izvinuvam sto pisuvam na latinica,ama nesto mi e poremetena Mozillata i ne mozam na kirilica:)

Ќе се изгазам од смеење :) :) :)
Прво на муабетот да ме бара за жена... малку се обратно стварите... ако ме бара би требало да ме бара за маж, нели? :)
Второ.. јас? брак? ХАХ... пред некое време некои луѓе се изначудија на идејата јас во врска.. онака.. стварно врска... па камо ли брак :)

Vnuce напиша:
Ќе се изгазам од смеење :) :) :)
Прво на муабетот да ме бара за жена... малку се обратно стварите... ако ме бара би требало да ме бара за маж, нели? :)
Второ.. јас? брак? ХАХ... пред некое време некои луѓе се изначудија на идејата јас во врска.. онака.. стварно врска... па камо ли брак :)

Prvenstveno temava ja otvoriv za ponezniot pol zasto obicno zenskite ne predlagaat brak na maskite,:)

Da bev zensko na 16 godini, verojatno bi mu kazala malko da pocekame :)

EDIT: Nekoj te pobara za zena ? =)))

Па сега некој да ми понуди брак, би го одбила. Би му рекла дека се уште сум млада за брак и дека треба уште да уживам во животот, без такви сериозни обврски. Прво, ниту сум зрела за брак, така би му предложила да ја одложи идејата.:pos:

zosto? ne sum bremena!:vozbud:

M@wEcK0 напиша:
Prvenstveno temava ja otvoriv za ponezniot pol zasto obicno zenskite ne predlagaat brak na maskite,:)

Се прави и тоа... од кај идејата дека зените не предлагаат брак? :toe:

sekako deka bi go odbila. ne go opravduvam brakot na mladi godini.

Potato напиша:
Da bev zensko na 16 godini, verojatno bi mu kazala malko da pocekame :)

EDIT: Nekoj te pobara za zena ? =)))

:pos::pos::pos::pos:Me iznasmea so ova.

Vnuce напиша:
Се прави и тоа... од кај идејата дека зените не предлагаат брак? :toe:

Znam deka ima i takvi slucai koga zenata predlaga brak,ama so znam...posvojstveno e toa za mazite.Pologicno mi e mazot da klekne so prsten vo raka otkolku zenata:)

Би го одбила дефинитивно. Нека ја остави таа мисла и нека ми ја каже за едно 7-8 години. Уште сум млада и.......моментално имам други приоритети :smir:

M@wEcK0 напиша:
Znam deka ima i takvi slucai koga zenata predlaga brak,ama so znam...posvojstveno e toa za mazite.Pologicno mi e mazot da klekne so prsten vo raka otkolku zenata:)

Прво... нели сме еднакви во модерново време? Така сакавте (вие жените... хихи.. колку шовинистички звучи :) ), нели?
Тогаш, зошто предлогот за брак да биде посвојствен за мажите? :toe:

Знам неколку такви случаеви... и тие девојки имаат од моја страна многу поголема почит отколку останатите. За разлика од вас (извини, сконтав дека ни ти не би напраила такво нешто) они знаат што сакаат, и решени се сами да дојдат до тоа, а не да чекаат на дечкото, и на кафе со останатите такви девојчици да плачат зошто не ги бара типот за жена.

btw... малце нафурано звучи постот... али, не е така смислен :smir: али тоа - е - тоа :)

Vnuce напиша:
Прво... нели сме еднакви во модерново време? Така сакавте (вие жените... хихи.. колку шовинистички звучи :) ), нели?
Тогаш, зошто предлогот за брак да биде посвојствен за мажите? :toe:

Знам неколку такви случаеви... и тие девојки имаат од моја страна многу поголема почит отколку останатите. За разлика од вас (извини, сконтав дека ни ти не би напраила такво нешто) они знаат што сакаат, и решени се сами да дојдат до тоа, а не да чекаат на дечкото, и на кафе со останатите такви девојчици да плачат зошто не ги бара типот за жена.

btw... малце нафурано звучи постот... али, не е така смислен :smir: али тоа - е - тоа :)

Sto ima vrska pocitta so toa koj koga zaprosuva?I ne rekov deka e nesto bezsmisleno zenite da go zaprosat mazot,tuku deka mi e pologicno mazot da zaprosi.I ako jas ne zaprosam ne znaci deka ne znam sto sakam,neli?:smir:

M@wEcK0 напиша:
Sto ima vrska pocitta so toa koj koga zaprosuva?I ne rekov deka e nesto bezsmisleno zenite da go zaprosat mazot,tuku deka mi e pologicno mazot da zaprosi.I ako jas ne zaprosam ne znaci deka ne znam sto sakam,neli?:smir:

Не се разбираме... Има врска почитта со не-толку-честата појава девојката да превземе нешто во свои раце кога станува збор за врска/брак а не се да чека на типот и да цимоли...

Нејсе... да не забегуваме со темата, ке треба тетка Модераторка да тепа време на бришење постови, место да бара прстен :pos:

:pos::pos: Би се зачудила, можда ќе ме фати мал напад на смеа...и да би го одбила дефинитивно.Нема шанси на 16 години да се омажам па колку и да го сакам типот.Зашто да си ги упропастувам најубавите години, зашто мора па до толку да се уозбили работата па да се мажам..

prifakam, ic ne mu ja mislam, ke se iznaigrame na svadba

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom