Swing!

• Креатор на темата Креатор на темата pearl
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто ти не споделиш со нас некои од тајните на свингот, затоа што прибидејќи има такви кои што не знаат многу за свингот, еве на пример ја. :lol:

Не, премногу сум посесивен кон личноста со која сум во било кој период од животот (девојка/вереница/сопруга). Не гледам ништо забавно во тој стил на живот како што го нарекуваат, веројатно љубомората игра голема улога.

Лично не би “консентувал“ од проста причина што не ми изгледа сејф работава. Подобро ќе се ебам до растур со некој којшто го знам напамет отколку да пробам нешто друго. Бај д веј - немам време за свингање : го користам за шопинг! :wink:

SWING во Македонија? :lol:

Не се будали, се што знаат македонците за овој поим е стекнато од worldsex.com и некои порки на кабелските.

Ти си имал такво искуство па дојде да се пофалиш, или...?

Sultan on the SWING :) Ne be coek si iznaslusuvam takvi raboti swing,tantra so znam neso drugo.Jas sum ti BALKANSKI coek.kako ti lici da swinguva zenati ti :lol: .
P.S.Daj neso porealiti 8)

за мене, само уште една девијација на човечкиот ум...

не сваќам шо има во тоа убаво, да гледаш како некој ти ја ебе жената или девојката...

+ тоа, брат му на жена ми или некој од неговата близина ми направи сметка од скоро 2 000 ДМ во 2001... кои ние требаше да ги платиме, а се шо разбравме е дека некој телефонирал и разгледувал веб-страна на некој си свинегрс клуб...

доволна причина да пцујам по се шо има врска со свинг во следните неколку години, дури и дајр стрејтс...

значи, не фала, не е за мене

хмм.. ако таа шо би ми дошла на волеј у свингот е поталентована од мојата.. зш да не? и онака све е пролазно.. бар нешо ново да се проживее..

Acid напиша:
SWING во Македонија? :lol:

Не се будали, се што знаат македонците за овој поим е стекнато од worldsex.com и некои порки на кабелските.

Седи мирен...оди на www.smokva.com па ке видиш колку ги има само во Скопје, за во цела Македонија не праам муабет, у несвест ке паднеш.
-А рачунај дека тие таму се само оние што се зачлениле во тој форум, клкава ли им е реалната бројка?

Swing me lullaby while having a great sexual intercourse.
Види сега, јас, каков што ме дал господ, морам се да пробам, да видам. Работата е што ЈАС сето тоа го сакам, за мене, никако за мојто партнер.
Значи, јас да правам што сакам, другиот не.
Лошо, знам, ама тој сум.
Додуше, што не знам, не ме боли.

Mandrak напиша:
Седи мирен...оди на www.smokva.com па ке видиш колку ги има само во Скопје, за во цела Македонија не праам муабет, у несвест ке паднеш.
-А рачунај дека тие таму се само оние што се зачлениле во тој форум, клкава ли им е реалната бројка?
Нај „обичен“ перверзен дејтинг сајт со експлицитни содржини. Нормално дека има членови и од Македонија. Ама не видов ништо за свинг...

Такви сајтови баце има милион. :wink:

Па разгледај им фи профилите, види кои им се омилени активности. Ќе заклучиш дека повеке од пола од паровите што се таму, дошле прво заради размена на партнери и „колективнаја распаљотка” во сите комбинации. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom