Најубавиот бакнеж

• Креатор на темата Креатор на темата Bang & Olufsen
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
30 јануари 2007
Мислења
274
Поени од реакции
5
Кој ви е најубавиот бакнеж, кага ви се случил, со кого?...
едит: побарав, немаше ваква тема, ако постои, залепете ја

Мислам постои вакво нешто ..
Памтам еден бакнеж пред 3-4 години .. Во La Fabrique .. Беше многу долг .. сочен .. мх мх мх .. Изглеа тој ќе да беше најубав

Најубав бакнеж - на излет, на овој мај сеа шо беше, со тој шо го сакам! Голг, вкусен, сочен ... Мх, мх, мх!

Макар да бакнежите сите ми биле убави со тој шо навистина го сакаш...

Најубав...Не знам..Лани летто последната вечер со едно прекрасно дете, на плажата...Оооох какво беше убаво...
А после тај бакнеж можам д аго сместам и еден друг со едно пак исто така прекрасно дтее, ама детален опис не давам :):):):) ного беше убавоооо :back:

Скоро беше... негде...... хммм... крај на април... у парк, беф таков малце поднапиен... со најубавата девојка.... дефинитивно најбољи ми беше...

Како може да памтите поединечен бакнеж бе?:pos:
Мене сите ми се најубави, секој посладок од предходниот.:)

може ке добијам по некое црвено картонче ама јас не се секавам кој ми бил најубав..сите биле посебни и специфични :) кога си со саканата особа..и секој бакнеж си има своја историја

Скулгрл напиша:
Како може да памтите поединечен бакнеж бе?:pos:
Мене сите ми се најубави, секој посладок од предходниот.:)
Да, разбирам дека секој следен бакнеж е поубав и поубав ако е со саканата особа, ама има ли бакнеж кој што ќе ти остане засекогаш во сеќавањето?
Мене ми е бакнежот кој го добив од мојата девојка во времето кога бевме раскинати под многу болни околности, двајцата сакавме, не беше планиран а се случи... и беше прекрасен:back:
...а да и вчера раскинав со неа после година ипол... :nesum:

THE_BOSS напиша:
Да, разбирам дека секој следен бакнеж е поубав и поубав ако е со саканата особа, ама има ли бакнеж кој што ќе ти остане засекогаш во сеќавањето?
Мене ми е бакнежот кој го добив од мојата девојка во времето кога бевме раскинати под многу болни околности, двајцата сакавме, не беше планиран а се случи... и беше прекрасен:back:
...а да и вчера раскинав со неа после година ипол... :nesum:
Веројатно тоа би бил првиот бакнеж со сегашниот дечко, повеќе го паметам моментот отколку самиот бакнеж.:)

abe sekoj baknes so toj sto go sakam mi bil najubav...
ali definitivno naj najubav baknez... ili megju tie naj najubavite... ovaa nova godina u tocno 12 saatot.. pos bevme iskarani nekoe vreme i toj vo gv jas u sk.. i on dojde u sk tocno na polnok... drugaarkite go cekaa ognometot jas trcav bosa po skalite od zgradata i oblekuvav stiklite..
ma najubavi mi se baknezite koa ke se skrame pa ke se smirime...\

Секој бакнеж во моментот кога се случувал бил најубав и најсладок.Не би одвојувала зашто секој бакнеж со секој е различен...иако во моментов за мене нема поубав бакнеж од оној со мојата љубов.:)

najubaviot baknez mi se desi,pred edno 3 godini,pred da idam za srbija,se vidov so zenskata,i edno 30 minuti ne se odlepivme :)

Мислам...мислам...мислам..:raz:
Неможам да одвојам некој посебно..може само да го кажам периодот кој што ми бил исполнет со најубави бакнежи..од јануари и еве уште ми трае...:pipi:

Незнам.Не ми текнува некој кој ми бил најубав.Секој бакнеж од тој шо го сакам ми е убав,а и ако почнам да памтам бакнежите какви ми биле сите досега...далеку ке стигнам ,инаку ете бтв со сегашниот дечко ми е најубо и највероватно со него ми бил најубавиот поточно најубавите бакнежи кои сеуште траат.

m.. Zosto decko mi e od Bt.. Pred nekoj den dojde u Sk.. Go nemaf videno 10tina dena.. Mozam da kazam deka baknezot vo momentot koga go vidov pak.. NE SE OPISUVA.. Potocno i samiot moment celosno.. Baknez so sakanata osoba e definitivno nesto najubavo..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom