Сексуално насилство

• Креатор на темата Креатор на темата JASMIN
  • Време на започнување Време на започнување
Abre luge devojkata bila mlada i naivna nemojte taka

plus IMALA DOBIENO ( crveni denovi nekoi nesakaat toa togas ) i rekla pred toa jas toas ne sakam SEX a on kurnaz rekol nema veze ne te vikam ja za sex ( sto stvarno moze mislel ) nego onaka da bideme ZAEDNO ...

znaci tipot prevarant ispadnal , majmun koj ne mozel da se iskontrolira i oti ne se vozdrzal od PENETRACIJA

Nemojte taka be ne e ona ovca ne e ubavo taka da se zbori za nekoj TOJ ISPADNAL NEFER MANIJAK toa devojceto bilo super

ja taka mislam

Немојте како?Кој како си сфати.Мисли за тебе, не туку ја тупи.А ти пак што си напнал толку?Да не ти се има случено ова?

За мене овој случај не е силување, си барала девојката, си нашла :)

Abre luge devojkata bila mlada i naivna nemojte taka

plus IMALA DOBIENO ( crveni denovi nekoi nesakaat toa togas ) i rekla pred toa jas toas ne sakam SEX a on kurnaz rekol nema veze ne te vikam ja za sex ( sto stvarno moze mislel ) nego onaka da bideme ZAEDNO ...

znaci tipot prevarant ispadnal , majmun koj ne mozel da se iskontrolira i oti ne se vozdrzal od PENETRACIJA

Nemojte taka be ne e ona ovca ne e ubavo taka da se zbori za nekoj TOJ ISPADNAL NEFER MANIJAK toa devojceto bilo super

ja taka mislam

А не. Таа негирала од непријатната нејзина моментална состојба, па без оглед што тој напињал сакала до крај да испадне чиста т.е. да не испадне дека таа му побарала кога била така крвава. Финти де.

Важно, ако е овој пример конкретна ситуација, како завршил паров? Му се јавила таа пак нему или?:vozbud:

А не. Таа негирала од непријатната нејзина моментална состојба, па без оглед што тој напињал сакала до крај да испадне чиста т.е. да не испадне дека таа му побарала кога била така крвава. Финти де.

Важно, ако е овој пример конкретна ситуација, како завршил паров? Му се јавила таа пак нему или?:vozbud:

Да де, да не испадне лесна женска. Си го барала, си го добила :)

Finta mislis bilo ?? Ok , no ja i den denes mislam deka ne bilo finta toa devojce togas bilo super na mesto postapkata na majmunov ne cinela .

Kako zavrsile ? KOlku se sekavam ... taa go otkacila ne sakala nikad vise da se vidat , iako toj i predlagal da bidat drugari da ostanat vo bilo kakov ljudski kontakt, bez nikakvi SEXUALNI pretenzii NO TAA zesce go odjebala bez obrazlozenie nikakvo , odbivajki bilo kakov kontakt ...sto dava mnogu misteriozna nota vo prikaznava neli se slagate ?

Radi toj posleden fakt jas vecerva mislam deka toj ja siluval nea ili barem ja razocaral eptem ko covek i zatoa so pravo taa go otkacila na takov nacin ...

Finta mislis bilo ?? Ok , no ja i den denes mislam deka ne bilo finta toa devojce togas bilo super na mesto postapkata na majmunov ne cinela .

Kako zavrsile ? KOlku se sekavam ... taa go otkacila ne sakala nikad vise da se vidat , iako toj i predlagal da bidat drugari da ostanat vo bilo kakov ljudski kontakt, bez nikakvi SEXUALNI pretenzii NO TAA zesce go odjebala bez obrazlozenie nikakvo , odbivajki bilo kakov kontakt ...sto dava mnogu misteriozna nota vo prikaznava neli se slagate ?

Radi toj posleden fakt jas vecerva mislam deka toj ja siluval nea ili barem ja razocaral eptem ko covek i zatoa so pravo taa go otkacila na takov nacin ...

Ако завршило така, сигурно девојката била озбилна кога кажувала НЕ, но не знаела како тоа вистински се прави. Силување било за неа, но не можам и да го окривам типот.
Еве мене тоа не може да ми се случи. Ако нејќам нема да ми се доближи никој до мене, а не па да му правам други задоволства. Друга работа е ептен насилно силување, на кое нејќам да мислам. Зборуваме за некој чин помеѓу двајца возрасни и зрели луѓе. Ако се такви, има поубави начини како една девојка може да каже баш НЕ.:toe:

• Ми се допаѓа
Reactions: ada
Винстон ако толку сакаш да чуеш дека е силување што не ја постави темава -
Согласете се со мене ве молам?

Типката ако нејќела зашо му дала да и го начука?
Не е Ок ни од негова страна тоа е факт али ипак зашто почнала кога знаела до кај тера тоа?
Јасно е дека и он можел поОк да испадне ама го знаеш вицот кога Господ му дал мозок и пенис на Адам но не и можност да ги користи истовремено? :smir:

Zamislete situacija :

Momak i devojka koi taze se muvaat se videle nekolku pati imale sex se ok.
Toj ja zasakuva no glumi fraer , vrskata ja sveduva na sex i neobavezno muvanje iako znae potsvesno kolku taa devojka vsushnost vredi . Zamislete prekrasna devojka u sekoj pogled .

Тој ја засакал и глумил фраер ?
Па треба да бидеш идиот да силуваш девојка што има чувства кон тебе и ти кон неа, и да го упропастиш тоа само за секс.

Dali devojkata e siluvana ??? Kade e granicata na siluvanjeto ????

Па мислам дека е силување, можеби не баш класично силување, али сепак девојката несакала.

DA ZNAM , ZA ZAL SEGA ZNAM

Ај тука биди искрен, ти беше нели ?

Чекај па и ти, утре ќе и се јави Винстон и ќе видиме што ќе се случи.

:pos:

Се гледа дека е он.. Сепак не прашувај.. Самата тема кажува дека го боли :pipi:

абе финтава е и двајцата се заебале али типот останал заебан....

+ тоа НЕ било онака тивко нежно итригирачко НЕ или било НЕЕЕЕЕЕ со разорна моќ??

сепак двајцата сакале двајцата добиле, али оваа незнаела точно што сака...сакам, ама не ради добиеново, али еве ти оралка да те попалам ама не ме е*и....а и тој па што се вика со “главом низ зид“ (у овој случај само зидот не е точен :pos::pos::pos: без навреди, бараше наше мислење....

Свиден немој за секој пример од животот кој има иста тематика со друго да отвараш посебна тема!Истото важи и за останатите.

Во врска со темава,јас за силување го сметам секој обид за сексуален чин без одобрување од партнерот.Нема магичен збор кој треба да го кажеш за да прекине.Ти несакаш он продолжува.Во брак бројот на силувани жени е голем,они ниту го маваат,ниту бегаат(некој погоре го спомна како услов и знак за силување),ниту се дерат,само плачат.Нема дефиниција што треба да направиш за да те остави на мира,се тоа се случува во момент.
Има и многу жени кој го злоупотребуваат тоа,па ќе му натоварат силување на грб.
Отварајте очи!

едитирано од администратор.

Na temata

BLED ODGOVOR

sexualno nasilstvo e koga nekoj protiv volja na nekoj ke mu napravi nesto sexualno

Гледав пред неколку години можеби, американска емисија, силување во брак. Значи, мажот смета дека тоа и е брачна обврска на жената, и има секс кога тој сака. Без разлика дали таа сака. Жената неколку пати одбивала, имале расправии за тоа, и подоцна , само да не се расправаат, решава да попушти. Имаат секс секогаш кога тој сака, а таа трпи. Е сега, ова беше квалификувано како силување, т.е. брачно силување. Жената веќе не вели не, ама поднесува се, иако сака да прекине. Можно е ова? Силување е?

Жената веќе не вели не, ама поднесува се, иако сака да прекине. Можно е ова? Силување е?
Vekje sve se ima pomesano. I odnosot sto go imate po obostrana volja ke pocne da se kvalifikuva pod "siluvanje".
Realno NE E!!!!! Kako be moze da bide siluvanje ako se trtis za da ti go bapne??? Jas nesto ne svakjam. Ako ne ti se saka, ednostavno stani i odi si. Ako sepak toj te fati i tek togas te ebe a ti vreskas celo vreme, togas mozeme da zboruvame za siluvanje.
Во врска со темава,јас за силување го сметам секој обид за сексуален чин без одобрување од партнерот.
Vo slucajov partnerkata dala odobrenie za seksualen cin so samoto toa sto zemala da go cica. Ili treba pismeno so 150 denari takseni marki na pisanoto?
Во брак бројот на силувани жени е голем,они ниту го маваат,ниту бегаат(некој погоре го спомна како услов и знак за силување),ниту се дерат,само плачат.
Pak ne bi se opustal da recam deka toa e siluvanje. Siluvanje so dozvola mozebi...

Voopsto ne go smetam za siluvanje,ako taa ne sakala sex zosto voopsto se nafatila na felacio.Normalno e deka drugata polovina ke se vozbudi i se znae so slede zs turala maslo na ognot.A ako imala ciklus neka ne se nafakala na oralno zadovoluvanje zs posle toa seldi sex.I nema za sto da se folira i da ne mu zbori na partnerot TRAZILI STE GLEDAJTE

Na temata

BLED ODGOVOR

sexualno nasilstvo e koga nekoj protiv volja na nekoj ke mu napravi nesto sexualno

Као не просветли со одговоров? Сите го знаеме тоа, не мораше да не омаловажуваш. Само, неколку од нас мислат дека девојката од конкретниот случај изгледа како да не била сигурна дали сака или не, со што не можеме и сами да дефинираме што бил самиот чин. Во такви моменти кога партнерот е крајно возбуден, може треба и со шамар да се освести за да чуе и сфати, наместо со пушење.:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom