Водоводџија

• Креатор на темата Креатор на темата vladok
  • Време на започнување Време на започнување
ne se zamarajte poveke, zavrseno e[DOUBLEPOST=1552655370][/DOUBLEPOST]
леле, срамота бе...па јас сама дома си ја сменив веце шолјата, ај да речеш ново купатило па немаш дупки ова она наместено...

Bravo za tebe, alal da mu e na toj sto te cuva :cuc:;)

алал вера, дали менуваш потисна,ламела и друк лагер за југо 55 ?
...„слаба“ сум со автомобили, додека го имав стојадин менував свеќици, ладилник, дизна чистев, менував акумулатор и истиот го полнев, менував уљето и толку... од „ занаетот“ од по дома имам ставено нови зидни плочи во купатило и кујна, подните плочи во купатило, сменив пловак на казанче, варосување и фарбање на профили на балконот, направив арматура и бетон за подот на гаража ... така нешто :X3:
Никој не ја чува, затоа сама мести шоља дома :icon_lol:
... предизвик ми се занаетчиските работи!(y)
ne se zamarajte poveke, zavrseno e
...е па што отвараш тема? за два коментара само?
...тема треба да се развива, а не ти текнало нешто и Оп темаи после пу пу не важи не се замарајте! :pos:

Последно уредено:
...слаба сум со автомобили, додека го имав стојадин менував свеќици, ладилник, дизна чистев, менував акумулатор и истиот го полнев, менував уљето и толку... од „ занаетот“ од по дома имам ставено нови зидни плочи во купатило и кујна, подните плочи во купатило, сменив пловак на казанче, варосување и фарбање на профили на балконот, направив арматура и бетон за подот на гаража ... така нешто :X3:

...тема треба да се развива, а не ти текнало нешто и Оп темаи после пу пу не важи не се замарајте! :pos:

Па јас барав мајстор, најдов се заврши работата и можи да се избриши темава!!!
не гледам причина повеќе да се пишува на темава

Пријатен викенд!!!:);)

...„слаба“ сум со автомобили, додека го имав стојадин менував свеќици, ладилник, дизна чистев, менував акумулатор и истиот го полнев, менував уљето и толку... од „ занаетот“ од по дома имам ставено нови зидни плочи во купатило и кујна, подните плочи во купатило, сменив пловак на казанче, варосување и фарбање на профили на балконот, направив арматура и бетон за подот на гаража ... така нешто :X3:

ти си ќерко татин син :)

која дизна на 101, од карбураторот ??? всушност немав никогаш заставино возило, рено 4 гтл, ама таму беше француски карбуратор, мајстор во сервис и тоа ѓо за Рено, еднаш ја одштрафи дизната за мала гас па после едвам ја намести, многу ситен гвинт, специален ... а и ладилник вадење е деликатна работа, барем кај поновите автомобили...

која дизна на 101, од карбураторот ??? всушност немав никогаш заставино возило, рено 4 гтл, ама таму беше француски карбуратор, мајстор во сервис и тоа ѓо за Рено, еднаш ја одштрафи дизната за мала гас па после едвам ја намести, многу ситен гвинт, специален ... а и ладилник вадење е деликатна работа, барем кај поновите автомобили...

fdhGZA0.jpg

да, на карбураторот и не знам како све нешто камчиња влегуваа и јас фуууу уууу ги дував со уста и ги чистев :pos:

да, на карбураторот и не знам како све нешто камчиња влегуваа и јас фуууу уууу ги дував со уста и ги чистев :pos:

сигурно РЕК во копот си го возела долго време

Dali nekoj znae Kako SE vika firmata koja naogja devekti vo vodovodna instalacija I odvod? Mi tece od plafonot vo wc.Ne mozat da go lociraat kvarot.

Dali nekoj znae Kako SE vika firmata koja naogja devekti vo vodovodna instalacija I odvod? Mi tece od plafonot vo wc.Ne mozat da go lociraat kvarot.
што имаш горе, спуштен пластичен плафон, над тебе има стан /
ако си од Скопје близина на Аеродром ќе ти пратам на ПП број од искусен мајстор, не е скапџија

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom