Дали и каков часовник поседувате?

• Креатор на темата Креатор на темата Bang & Olufsen
  • Време на започнување Време на започнување
casio-mens-edifice-chronograph-watch-ef-304d-1avcb.jpg

http://www.buyqandqwatchesonline.com/product-190.aspx
189A426-304Y.jpg

Сличен на овој, само без она за месеци.

Го купив на зелено пазарче за 500 денари, и си викам, чек да видам на интернет што ќе најдам за саатов, и најдов сличен за 875 рупии (12.85 €). Оригинал или не, се надевам ќе ме служи додека да си купам поубав. Овој го купив затоа што на моето следно работно место морам да носам саат на рака.

Здраво момци и девојки. Заинтересиран сум за часовник, загреан сум за Tissot, гледав во Божиновски нешто, сакам нешто по класично, нејќам нешто накитен да биде.. Цена околу 150 евра, препорачајте нешто :)

Casio EQS5001a1 go kupiv pred eden mesec 200$ arno ama odma si go izgrebav stakloto pa ako znae nekoj neka mi kaze dali moze da se ispolira i ako moze kade kako infomacii fala odnapred :) EQS_500C_1A1_4ca132a087c84.jpg

каков часовник имате и каков би сакале да имате??
тоа е моја
cqs1325111603z.jpg

cqs1325111683a.jpg

а сакам
corum-golden-bridge-automatic_4.jpg

и
corum-admiral-cup-2.jpg

(y)

Здраво момци и девојки. Заинтересиран сум за часовник, загреан сум за Tissot, гледав во Божиновски нешто, сакам нешто по класично, нејќам нешто накитен да биде.. Цена околу 150 евра, препорачајте нешто :)

Друже тиссот за 150е, мало морген одвој си 500+ за основните модели, за 150 евра имаш Касио едефис серијата, по некој Есприт а можеш да начекаш евентуално некој фосил или фестина

Од неодамна еден не многу скап Casio го замени Сеикото автоматик кое по 17 години испушти душа. Ќе го сликам кога ќе нема да ме мрзи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom