Дали и каков часовник поседувате?

• Креатор на темата Креатор на темата Bang & Olufsen
  • Време на започнување Време на започнување
Обожавам да носам часовник и неможам без него.Носам од мојата 5 година и никогаш нема да престанам.Никогаш сум немал некоја скапа марка на часовник,не дека не сум можел да си дозволам,туку повеќе заради тоа што сум немал желба,но сега планирам да си купам некоја добра марка на часовник. Сум имал многу часовници,но првиот никогаш нема да го заборавам(хаха беше од оние што имаа мастики во себе и затоа и го купив), потоа од оние со лепенки од тезги демек е адидас,најк, а моментално носам Q&Q иако го купив доста ефтино веќе 4 години е во перфектна состојба:smir:

125003_090910002344_fossil_ch2494_BIG.JPG

-Fossil ch2494

Не можам да се замислам без него...

Без часовник неможам да се замислам.Како мал носев разни часовници дигитронски и со стрелки ги купував од пазар,ефтини,не беа марки.Кога завршував прва година средно си купив Касио часовник со метална каишка и уште ме служи,сум немал некои посериозни проблеми со него.И ќе продолжам да носам се додека сум жив.:pipi:

Имам исти ваков :

746296-C.jpg

SWATCH_IRONY_Windfall.jpg

имам ист ваков,само што моментално ми е на сервис го скинав ремчето играјќи баскет :kesa:

Dobar... imaat ovie Fossil prodavnica vo MK?

Имаат, во City Gallery, горе на 3ти спрат мислам, побарај ќе го најдеш...

Само мене не ми е од таму купен, мене ми е од фришоп и тогаш(пред 1 година) беше таму нов модел, а во таа во City G. го немаше... сеа незнам дали ќе го најдеш истиов доколку го бараш...

Имаат, во City Gallery, горе на 3ти спрат мислам, побарај ќе го најдеш...

Само мене не ми е од таму купен, мене ми е од фришоп и тогаш(пред 1 година) беше таму нов модел, а во таа во City G. го немаше... сеа незнам дали ќе го најдеш истиов доколку го бараш...
fala.

t15_2_481_11-big1_272_400.jpg

ваков, само основата, броевите и стрелките кај мене се златни. Го земав пред година дена и секогаш кога излегувам од дома го носам. Кога сум дома не можам никаков саат да носам, ме нервира, а кога сум излезена не можам без саат :toe:

имам еден swatch m , а сакам да му сменам батерија и коланите...
каде да најдам сето тоа?:toe:

имам еден swatch m , а сакам да му сменам батерија и коланите...
каде да најдам сето тоа?:toe:

Божиновски се официјални увозници на Swatch.

Еве од нивната веб адреса кај имаат продажни места.
Отиди си ќе ти средат се.
http://www.bozinovski.com.mk/mkd/welcome.php?view_webpage=stores_bozinovski

Obozavam da nosam sat, i momentalno nosam eden model od diesel,si go kupiv lani koga bev vo sydney ne go plativ mnogu skapo okolu 100 evra a mislam deka satot e stvarno dobar.
eve bas vakov e:
200_1189066210DZ4140.jpg

Е можеби не ми е на место прашањево ама, да не има некој да продава SEIKO 5 часовник и колку го продава ?

Постојано го носам часовникот на рака, мобилниот некако не го замени во однос на тоа да гледам на него колку е часот. И отпорано не сум штедел на добар часовник, но овој кој го имам сега некако ми се засвиѓа многу и го носам веќе 5 години.
10yqvt2.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom