Црвен картон!

• Креатор на темата Креатор на темата sagaqua
  • Време на започнување Време на започнување
SCORPIO__20 напиша:
Па тогаш кој те терал да излезеш со таква особа ?
Ако не ти одговара состанокот дискусијата стани и иди си.

Ја и ти се договараме за на кафе, и со тебе една другарка, ептен убаа што би се рекло, и ај демек да и се пуштам, и ете ти кој ме терал да излезам со таква особа...а верувај дека нема јас да станам...нејзе ќе ја станам...

rymz напиша:
Ја и ти се договараме за на кафе, и со тебе една другарка, ептен убаа што би се рекло, и ај демек да и се пуштам, и ете ти кој ме терал да излезам со таква особа...а верувај дека нема јас да станам...нејзе ќе ја станам...

Почит за последните зборови.:vozbud:
Но.. како мој другар ..јас ке донесам девојка која ке ти прилега и со која дали физички психички или интелектуално ке се надополнувате.
А такви скопски фуфици има насекаде.. сум седел и со такви.колку да се тупи и мутави мене ми се интересни не знам зашто :) не ме осудувајте може звучи глупо ама тоа е...
Ок сепак секој си има право на свој избор на кого и како ке дели црвен картон:helou:

SCORPIO__20 напиша:
Почит за последните зборови.:vozbud:
Но.. како мој другар ..јас ке донесам девојка која ке ти прилега и со која дали физички психички или интелектуално ке се надополнувате.
А такви скопски фуфици има насекаде.. сум седел и со такви.колку да се тупи и мутави мене ми се интересни не знам зашто :) не ме осудувајте може звучи глупо ама тоа е...
Ок сепак секој си има право на свој избор на кого и како ке дели црвен картон:helou:

од кај па ти би знаел која интелектуално ќе ме надополни? ја на пример сакам гејмерка за девојка...колку и да е она интелектуална, врска нема што е старкрафт...и ете ти, не ме надополнува...

Знам дека ми ја сфаќаш поентата...ама инаетот е заебана работа .. :P

бек он топик

...samo na eden nachin ...ako prvo prashanje bide...kaj i reche deka si na tvojata cura i so kogo...e togash stanuem odma i ne se vrakam vishe...a ne deka ne mi se desilo mi se desilo ova,togash ostanav , ispadnav fer ama provokaciite ne prestanaa i potoa,taka da ako neshto bi me nateralo da go napravam toa so kartonite-toa e toa def. , inache na sekogo moz da mu se sluchi da ima trema mala od prvo viduenje i plus treba vreme da se zapoznae chovek(inache ako nekoj nema mala doza na trema od prvo viduenje so nekogo-stoznam nekako mi e chudna rabota toa)...ima mnoooogu dobri glumci sto nema ni da poznaesh ni da doznaesh koj e i sto ustvari so zborenjeto kazue...

rymz напиша:
од кај па ти би знаел која интелектуално ќе ме надополни? ја на пример сакам гејмерка за девојка...колку и да е она интелектуална, врска нема што е старкрафт...и ете ти, не ме надополнува...

Знам дека ми ја сфаќаш поентата...ама инаетот е заебана работа .. :P

бек он топик

Аko си ми другар ке знам какви девојки те привлекуваат и со такви ке те запознааам...не е прашање на инает ни па водам инает верувај..само јас така размислувам и така правам и така се однесувам:helou:
поздраф секое добро. А и неможеш да ми кажеш ..дека нема машко што не бара барем малку да е интелект неговата девојка па колку сака нека е шмизла фуфица или гејмерка во твој случај
И за старкрафт треба да има мозок :pos2:

SCORPIO__20 напиша:
А и неможеш да ми кажеш ..дека нема машко што не бара барем малку да е интелект неговата девојка па колку сака нека е шмизла фуфица или гејмерка во твој случај
И за старкрафт треба да има мозок :pos2:

веруј, ако знае шо е гејмер, она има поише интелект него шо мислиш :)

Heh licnosti sto me napagaat uste pri prvoto izleguvanje i nekako namerno ili nenamerno go istaknuvaat ona deka sum nekoj trofej,deka fizickoto e se,a ne se ni trudat da go zapoznaat mojot karakter,vednas navaluvaat da te bacnat ili gusnat,klasicni seljaci bez opsta kultura,devojkata ja gledaat kako objekt koj go nosat so sebe,a ne licnost koja treba da ja zapoznaat i da ja sakaat.Mi se grozi od takvite,imav takov slucaj,pa i ne bese mnogu odamna,cela vecer molcese i me gledase,se cuvstvuvav kako da mu e rodenden,a jas poklonot,se razbira zborese koa trebase da dade izjava tolku mokna,tolku mudra,tolku fasciniracka..."aj daj mi ednas da te bacnam...",inteligencija i smisla za humor-zero,sto e najtragicno ne ni bese klasicno kafe-sostanok,tuku obicno onaka...Me unistuvaat vakvite,se razocaruvam od site maski(sreka za kratko),a isto taka nemozam da podnesam koga vednas ke pocne da se fali za negovata materijalna sostojba,status i slicno...me vadi od koza,vednas osekam ko nesto da me stega za vrat i se vozdrzuvam da ne pocnam da se karam...

crven karton za pogledot ponasanjeto ako ne e adekvatno kako sto treba i ako ne umee muabet nekoj da ti napravi.

SCORPIO__20 напиша:
добро добро не ме тепајте
Леандра јас те канам на прв состанок, и на сите твој реакциии ке им дадам црвен картон :)
Ха Ха ке одиме на некое мирно место со тивка музика ке пиеме вино ке седиме на летната тераса ке ја гледаме месечината и ти ке изиграваш тешка скопска шмизла и ке добиеш :violent1:, и ке ни помине вечерта..
Поминале 2-3-4 дена јас пак ке те поканам овој пат на др. место со др. атмосфера овој пат се однесуваш како права дама со сите добри манири движења става и прекрасна насмевка
Значи секој заслужува втора шанса :) и то

Абе дискутираме,не се тепаме:smir:
После она со месечината ќе добиеш црвен и следниот пат кога ќе ме поканиш,ќе речам дека сум премногу зафатена годинава.
Те сватив,свати ме и ти преку примеров,кој го погоди тотално:smir:
п.с.Не сум ич по месечините:pos2: поздрав Дивајн:smir: :back:

PSYtisfaction напиша:
Црвен картон кога ќе ми пристапи со некоја скопско-сељачка излитена глупа фраза од типот: „Најбоља пичка си тука, сакаш пијачка?“ Најбоља пичка бе. :icon_roll Кога ќе слушнам некој таков израз ми се крева желудник.

Зар посотјат уште такви?

Не знам јас луѓе дали е до мене или до женските на кои им приоѓам, се обидувам да направам муабет и оанка не се обидувам да импресионирам физички, ама скоро никогаш не наидувам на повратна реакциј, иако скоро секогаш темата на мојата прва реченица не е во врска со мене или неа или каква и да било врска со мене или неа, туку некој рандом предмет или случка која е во непосредна близина. иако после тоа воколку се јави некоја повратна реакција се обидувам да согледам според насоката која го фаќа муабетот каква е личноста.
Ама не ми е јасно зошто не добивам од најголемиот дел од девојките повратна реакција.

Кога ја гледам дека е излезена од FTV и носи штикла теткинска, без двоумење добива дупли црвен картон

Bacillus gagous напиша:
Зар посотјат уште такви?
Ама не ми е јасно зошто не добивам од најголемиот дел од девојките повратна реакција.

Односот батка, треба да види маж во тебе, некој кој ќе ја изебе добро, не некој со кој ќе се разбира.
Сексот е најмоќното нешто, кога тој ќе се појави се друго бледнее.
И тој е во основата на сите меѓуполови односи.
Заеби ти муабети, муабетите се бесполезни.
Инаку на темава, СТОП за дебели и грди девојки..

Никола немој да ми кажеш дека ти не кажуваш ни збор и одма ги легнуваш. Јас буквално мислев на тоа дека на буквално првата до две реченици не добивам повратна реакција.

Bacillus gagous напиша:
Никола немој да ми кажеш дека ти не кажуваш ни збор и одма ги легнуваш. Јас буквално мислев на тоа дека на буквално првата до две реченици не добивам повратна реакција.

Ги гледаш ли во очи кога им збориш?
Што им збориш и поважно каков став имаш кога им го кажуваш?
Им се приближуваш, исправен си, или стуткан?
Треба да имаш аура на самодоверба. Таа се добива само преку немање на гајле што ќе излезе од целата ситуација.
Кога си рамнодушен, многу подобро ќе се справиш. Ако девојката нешто ти значи, ќе се збуниш.
Не треба корпа да те обесхрабрува. Баш напротив. Особено кога си во средина каде не те знаат. Пуштај се на различни девојки, експериментирај, кажи и на една едно, на друго друго, смеј се, биди сериозен, види што најмногу ќе ти одговара.

JEP! Imav eden potpis: So ubav zobr i so kur mozesh da postignesh mnogu poveke nego samo so ubav zbor!
A inaku crveni kartoni delam na luge shto od prva mi postavuvaat standardi bez da ja znaat drugata strana, t.e. vaka i nikako poinaku = crven karton, bez razlika, i za najmala sitnica da se raboti, znachi nepopustlivost ne e osobina!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom