- Член од
- 16 јули 2021
- Мислења
- 1.080
- Поени од реакции
- 1.937
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dobra opcija za investicija, moze i da ja spodelite tuka koga ke iskoci zasto realno ne sledam berza sekoj den jas (ma edvaj sledam koga uste sum duduk)Вие што сте поактивни следете кога ќе излезе на берза X.AI, како и останатите компании на Илон очекувам дека оваа ќе лета до небо во првите месеци.
Прегледај го приврзокот 375666
Dobra opcija za investicija, moze i da ja spodelite tuka koga ke iskoci zasto realno ne sledam berza sekoj den jas (ma edvaj sledam koga uste sum duduk)
Ali interesno mi e pred nedela dena se rasfrlase doticniov so toa da se zabranelo treniranje na AI modeli ova ona, a sega on otvara kompanija za toa![]()
се продаде за ефтино, нека не јаде више бурек као АИ ќе го уништи светот.
А и овие хоштаплериве енвидиа, прво ги бодреа рударите како тоа е иднината, сега криптото било узалуд потрошена струја. Башка што сега сите чат ботови работат на нивен хардвер.
Не заборавај да запалиш кандилце, однеси масло во црква и купи си доџкоин.Илон Маск никогаш не бил против AI, тој предупредува дека во погрешни раце може да излезе од контрола и дека има многу простор за злоупотреба. Open AI тој го започна со намера да биде "Open" нешто како јавно добро. Но, Мајкрософт го искористи за личен профит. Затоа Илон основа нова AI, за да нема монопол врз тоа кој ќе управува со AI.
Не заборавај да запалиш кандилце, однеси масло во црква и купи си доџкоин.
Во очекување сме на ново чудо, согласно историските записи со само еден пост на Твитер од ништо ќе направи милиони.