Уште Бетовен и Шопен ми немаат пеено...

• Креатор на темата Креатор на темата Димитар
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Веб-сајт
www.demirhisar.gov.mk
И почитувани кајганџии и кајганџивки ви го претставувам Драган Марковиќ - Палма, градоначалникот на Јагодина, Србија...

Ако мислите дека постојат неинтелегентни луѓе.... и дека познавате некој: не сте го запознале Палма.

Градоначалник + газда на ТВ Палма...
(клик на насловите со болд...)

Уште Бетовен и Шопен ми немаат пеено, бидејќи бев мал

и да, мислите дека тоа е се.... нееее се лажете ваква глупост не завршува во 2 минути....

Гратис:
кажуваат дека си неписмен....

Случајно се собраа луѓето, и случајно носат свирки... така е? Даааа!!!

После во Македонија сме имале легенди.....

Ова изгледа како виц :pos:

Не знам како е можно човек како овој да дојде на позицијата градоначалник.

Ќе се тешиме Македонците дека не сме единствени со такви легенди благодарение на примеров...

броукен линк

Работи бе линкот.....

Палма: Pa volim da slusam od domacih Cecu...
Водителка:- (smeh) Dobro...
Палма:
Znaci Cecu... pazite Ceca je pevac koja je priznata i pevac koji je okupio najvise svojih simpatija... na Usce je bilo preko dvesta iljada ljudi. Ja samo da vam kazem, meni nije sviro i pevo, ovaj, jedino Betoven i Sopen jer sam bio mali a ne postoji estradni umetnik, narodni ili zabavni, koji mi nije pevo u prostoriji od dva tri metra de se nalazi...
Водителка: Kako mislite da ste bili mali... Betoven, Sopen...
Палма: Pa bio sam mali kada su oni bili popularni. Mozda da sam bio ovih godina mozda bi ih doveo da dodju na noge da mi pevaju... Posto sam muzikalan volim muziku... samo da vam kazem da u mojoj biografiji... ja sam se bavio i estradom... tako da... jer je to bio ekonomski interes...
Водителка: Ja mislim da ste vi napravili jedan lapsus... vi niste bili mali kada je Betoven bio ziv...
Палма: Jesam... jesam.. pa koliko je Betoven imo...koliko?

:pos: :pos: Легенда е типов, Бетовен и Шопен ќе ги вика да му пеат :pos: :pos: Уште прашуе колку години имаат сеа :pos:

Била Бонг напиша:

;lol;lol;lol;lol;lol;

Чоеков е :tapp:

оф топик: Била се згазил од смеење, па напишал греота на крај:pos2::pos2:

Еј а ова водителката голема сеирџика е или така ми се чини :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: Во главно човекот е:zver:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom