Монопол!

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Монополот како и сите други игри шах,карти,табла итн и тој спаѓа во еден вид хоби....:)...играте ли монопол....и колку играте....заразно или не?...
Играм монопол доста често со другарите некако заразна е играта...купуваш улици ова она хотели,куќи...едноставно интересно и забавно...
Колку вие играте и колку ви е интересно?

Порано игарв многу и дури ги знаев на памет и улиците и колку се плаќа со 3,со 4 куќи.Ми беше интересно иако ззнае да се утупи и да се игра 5 саати ама во задно време слабо нешто играм.

Уфффф немам играно монопол којзнае од кога. Ко мала бев заразена и на секој одмор купував некој монопол и онака за летен распуст само тоа се играше...

Uf, kolku vreme nemam igrano Monopol, ni sam ne sum svesen. Najvise go igrav negde vo periodot koga imav 7-11 godini. Posle toa slabo... Cat-pat koga ke mi tekne.

па јас не сум играл не памтам од кога но кога почнав да играм се заразив многу по цел ден игравме со другарите

Игравме порано во маало кога ќе се соберевме еден куп деца дури и караници имаше поради играта. Онака интересно беше...
Се сеќавам дека правев рачен монопол, сама го цртав и од „Не лути се човече” користев човечиња, а оние куќичките и хотелите ми беа позајмени од една другарка :pos: Не сакав да купам нов.
Одамна немам играно...

Od lani povtorno mi e aktuelna ovaa igra. Si ja sakam mnogu i ja igrame koga ima slobodno vreme, 2 -3 pati mesechno, najveke poradi toa shto dolgo traat partiite, inaku i pochesto bi se igralo. :)

Ееее, тоа беа времиња :) Многу играв кога бев помал, замарав по дома(моите си знаат), со другари само тоа се играше(барем додека не ни купија компјутери), ама одамна не сум играл. Сега само фаќа прашина кутијата...

Ејјј, ја којзнае од кога ја неам видено, а камоли играно.А имам еден убав српски монопол и кога го купив бев единстениот у маалото што имаше монопол.Така да скоро секој ден игравме со другарите кај мене дома.Ќе го потражам деновиве, па можеби и пак ќе соберам едно весело друштво расположено за "тепање" за плацови.:smir:

Играв пред 2 недели кај братучетками и онака од досада ни текна, првин на зафрканција ај да играме и јас сериозно ај! Скроз имав заборавено, али ептен ми е интересно, али после некако здосадува! Убаво е!

Monopol naj4esto igram koga ideme na odmor na vikend ponekogas i taka interesno e ..

Spored mene najdobrata od drustvenite igri!!!! Ja igram od 7 godini (originalnata verzija - angliska od 11 godini) Vo posledno vreme pomalku ja igram radi toa sto drugarite so koi najmnogu ja igrav se po drugi drzavi, no nekogas znam so brat mi da svrtam edna partija... Igrame spored pravilata na originalnata verzija (nema pari vo parkingot, gradis kuki koga sakas itn. :pos2: )

Монополот е многу забавна игра.Најчесто игравме кога ќе одевме на одмор,но сега немам со кого да играм :icon_frow.

порано, многу монопол играв, ама последно време, мислам некаде 4-5 години немам фатено, незнам з'ш ама не ми се играт, а ко играв интересно беше. :)

Porano skoro sekoj den igrav monopol i nekogas i ne izleguvav i po cela vecer do sabajle so bratucet mi i bratucetka mi igravme.A sea malce poretko ama stvarno e mnogu interesna igrava.Osobeno e interesno ako si banka.hehehe.Gi imas site pari kaj tebe.hehehe.:zver:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom