Невозможен квиз!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Е не можам појќе до 29 стигам повеќе не бре брате :) What Flavour is Cardboard е ова не го знам :)

едит

до 42 стигнав. Ама...ама ми викат кој е одговорот на животот и универзумот? и пишит за хинт: 42... АМа на сликата имат 872365825 четириесет и двојки. :nesvest: и се откажувам :)

ахахах и ја заглавив таму кај 42-ките.Мислев дека барем линкот коа допираш на нив ќе биде различна боја на вистинската ама нема везе :)Како и да e ,и ја се отакжувам :)

Леле, ме ебе у мозок квизот. Како ме нанервира уште од сабајле пред да тргнам у школо... Нелогични двосмислени прашања кои не се достојни за да бидат решени

55-56 ама откажувам се, утре па.

Стигнав до 56то ниво(I Hope you rememberd...што да запомнам,никако не можам да сватам) со прескокнување на:41(патката) и 44(слагалицата) :toe:

Nemozam da ja pominam 42 polna e so 42 nemozam da ja pominam ako znae nekoj da kaze sakam da ja cidam cela igra :)

Crazy4Something напиша:
Nemozam da ja pominam 42 polna e so 42 nemozam da ja pominam ako znae nekoj da kaze sakam da ja cidam cela igra :)

четириесет и втората 42:smir:

ne mi se veruva izginav na tom kruz :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos: kvizov e nenormalen, trn vo oko, drug pat nemoj vakvi kvizovi , ima da go igram dodeka ne go svrtam..:salut:

Edit : zaglaviv na 66, ne e ni eden tocen odgovor a neznam stho da stiskam, ne moze da se preskoknuva, imam 3 zivoti ama dzabe, duri probav i bes nistho da stiskam, nestho meteori pagaat , cuda se desavaat, lugeeeee pomagajteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

СпаЈдеР напиша:
Стигнав до 56то ниво(I Hope you rememberd...што да запомнам,никако не можам да сватам) со прескокнување на:41(патката) и 44(слагалицата) :toe:

Ova be man glej ubavo :helou:

Attachments

• kviz.JPG
    kviz.JPG
    153,9 KB · Прегледи: 249
HungryWolf напиша:
Ova be man glej ubavo :helou:
Хех,брат...ова пред 2 дена....го поминав и тоа,стигнав негде 65-70.....не се сеќавам добро,само знам дека после крајно се изнервирав колку пати го повторував квизот и барав на гугл walkthrough и со помош на тоа стигнав до 91....и сто пати од ново го почнав и си реков доста време трошам на ова,има толку поинтересни работи на интернетов од повторување на истиот квиз по 1001 пат :toe:

se iznervirav posle tretoto lol, ne mozam so ova da se zamaram, koj ke gi pamti site odgovori. cestitki do toj site so ke gi resi. ako iam vreme ke probam ama ova nogu dosadno e

end.jpg

zaglaviiiivvv pomossss:toe: :toe: :toe:

Ако ве мрзи да решавате,гуглајте малце,ги има одговорите на сите прашања,има некои мноооооогу педерски!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom