Коментари за УКИМ

• Креатор на темата Креатор на темата Wake up
  • Време на започнување Време на започнување

Wake up

Music lover
Член од
19 јули 2006
Мислења
145
Поени од реакции
0
Bi sakala da slusnam komentari, iskustva, mislenja za nasiot drzaven univerzitet. Kakvo e raspolozenieto?Ima nekoj informacii za konkursite koga ke izlezat? Kakva e zainteresiranosta? Pokonkretno me interesira za pravniot fakultet?

i mene me interesira maa ne znam nisto...
ako ne si site cetiri godini 5, 00 najverojatno ke ima priemen istorija....

Факултетското образование е на значително високо ниво, единствена пречка се уште 20% од професорите коис е од бифшо комунистичко време, а полека и тие се наследувани од млад кадар со кои може и најнормален муабет да се прави, тоа ми се допаѓа!

Pa da, site mi se petki cetirite godini, i se nadevam deka nema da ima problem okolu toa, za drzavna kvota neli, se razbira ako vladee pravdata na Praven Fakultet:) Znam deka uslovite ne se bas dobri, i ima po mnogu studenti na predavanjata, ama sepak mislam deka za dobar i ambiciozen ucenik toa ne bi bilo precka da se stekne so znaenjeto koe saka, a i da uspee da bide zabelezan :) Vo smisla, da ne ostane "br.64 od 170 studenti"

Кога пред 11 год. се запишав на Правен, други беа времињата...Имаше многу конкуренција за 155 места тогаш, и уште толку мислам со партиципација...Сега, појма немам како е што е...
И, задоволен сум со моето образование кое го стекнав таму, за упис имавме приемен...Сепак, сметам дека е одлична опција, ако некој сака да студира право.

A da znae nekoj slucajno koga se upisite, seuste nema konkursi, sledam dnevni vesnici , ama nisto seuste. A i na stranata za Ministrestvo za obrazovanie uste nema nisto za upisite..a mislam deka e vreme da izlezat konkursi. Znae nekoj nesto vo vrska so toa?

Wake up напиша:
A da znae nekoj slucajno koga se upisite, seuste nema konkursi, sledam dnevni vesnici , ama nisto seuste. A i na stranata za Ministrestvo za obrazovanie uste nema nisto za upisite..a mislam deka e vreme da izlezat konkursi. Znae nekoj nesto vo vrska so toa?

Едно време во април излегуваа уште, сега како е - незнам.

Wake up напиша:

Mislam deka izlegol konkursot, izvini a ti li sakase da se zapises na Praven? Ima tie denovi na Praven fakultet izgleda se od 11-15 ama ne sum sigurna proveri si i rasprasaj se.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom