Ајде да свршиме заедно! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.098
Веб-сајт
www.kajgana.com
Колку често ви се случува со партнерот да доживеете оргазам во исто време?

So devojkata so koja sum vo momentot se slucuva mnogu cesto...da ne recam sekogas 8) ....iako toa e i do nea...zatoa sto e ekstra senzitivna i svrsuva po nekolku pati za vreme na seksot :D

Доста често, отприлика во 3/4 од случаите. После одредено време „загревање”, жена ми лесно може да сврши, а морам да признам дека нејзиниот оргазам е она што најмногу ме тера да свршам - веднаш штом ја осетам, многу тешко можам да се воздржам :)

Шала на страна, кога си добро уигран со партнерот, заедничкиот оргазам е честа појава, а можеш и да го темпираш.

Шала на страна, кога си добро уигран со партнерот, заедничкиот оргазам е честа појава, а можеш и да го темпираш

да, предвидливоста при долгите врски.. Некои го наоѓаат тоа за досадно, некои пак за она што им треба. :D

Никола напиша:
да, предвидливоста при долгите врски.. Некои го наоѓаат тоа за досадно, некои пак за она што им треба. :D
Биди жив и здрав, ќе те видам еден ден....
:D :D

Никола врска немаш. Ептен сме ти трн на око ние мажени/женети. Од искуство мое тврдам дека немора да си во незнам колку долга врска за да се погодиш со партнерот и да се уиграш фул. Така да се дешава тоа и во нормалниот цел преостанат свет.

Ретко се дешава, ама чувството е закон.
Мислам, тоа е и целата поента на интеркурсот. Нели?

Најискрено кажано многу ретко ми се случува да не свршиме заедно. :oops:

Macedalien напиша:
Најискрено кажано многу ретко ми се случува да не свршиме заедно. :oops:

Хмммм чекај сеа. Како свршувате па вие у исто време не ми е јасно :lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom