Колку женските глумат, за да бидат попривлечни на спротивниот пол?

• Креатор на темата Креатор на темата EarthSea
  • Време на започнување Време на започнување
...glumele, neglumele na kraj zavrshuvaat u kujna site do edna...a tamu teataaaaaaaaaaar...u glavna uloga tendzerinjata podgoreni, sporedni ulogi lazici nozevi viljusjki...forspiel na predstavata e toaletot...a kulninacija se dostignue so chuvanje deca...e kakov teatar...tragi-komedija...:pos2::pos2::pos2:

E ljupco znaci se nadminues i sam sebe :pos2:

ova e tocno samo u 90 posto slucai kaj zenite drugite zavrshuvaat kako lezbejki ili 35 godisni feministki koi srekata ja baraat vo nesto sosema drugo...

ON topik jas mislam deka glumat na pocetok tie sto ne se sigurni u sebe a tie sto se sigurni glumat na kraj

...glumele, neglumele na kraj zavrshuvaat u kujna site do edna...a tamu teataaaaaaaaaaar...u glavna uloga tendzerinjata podgoreni, sporedni ulogi lazici nozevi viljusjki...forspiel na predstavata e toaletot...a kulninacija se dostignue so chuvanje deca...e kakov teatar...tragi-komedija...:pos2::pos2::pos2:

Ako te saka ke te saka KAKVA I DA SI..
E sto? Spored mazite site zenski treba da bidat sekad nasminkani, sekad okezeni, sekad mutavi, i sfe po kejf da im idat? Mn pati kazano: Glumci vo teatar.. Ljubovta ne e vo prikazni vo koi nema ni tronka vistina.. Nitu pak vo sovrsenstvo.. Nobody is perfect.. Sovrsenstvo e koga nesovrsenata licnost ke napravis da izgleda sovrseno vo tvojte oci!
Zatoa, nema potreba od glumenje, ako te saka mutava ke te saka dur ne ti doe sledna menstruacija kako prilika da mu kazes ne, nemoze nikoj da se zaljubi vo licnost koja ne ja poznava ama ich.. Potocno.. Ako go znaes samo dobroto vo covekot toa ne e ljubov.. Toa e opsesija.. Ljubovta e i vo manite i slabostite.

Почит кон сите одговори и мене ми се допаѓаат таквите гледишта, нормално реков има разлика ако сте биле вистински прифатени.. Ама зошто тогаш нема одговори на темата "Каков пенис за вас е идeален"
Збориме за работи кои машко и не сака да ги знае, од овој тип, нели се работи за женска елегантна резервираност или глумење по нашки :)(цитирам една ценета другарка). Mожеби тоа е една од причините за инспирација на темава..

Прво, никогаш нема да одговорам на форумов кој пенис за мене е идеален, затоа што тоа ми е повеќе од лична работа. Не ваљда дека тоа ме прави глумица за да испаднам попривлечна?
Туку на темава ... јас лично, не глумам за да се допаднам некому, затоа што токму таквите луѓе ми се нешто најниско што се движи по светов. Секако дека не се отварам од а до ш на прво запознавање, но тоа што не давам целосна слика за мене од прва, не значи дека глумам, туку едноставно сум спонтана, па реагирам и кажувам кога и како треба ...
Исто и надворешно, на изглед, никогаш не се трудам да сум нешто што не сум ... облека, шминка, одење, играње итн итн итн ...
Тој што не може да ме поднесува таква каква што сум, нека не ме поднесува од старт без непотребни замарања од моја страна ... мачно е тоа, немам ни сили да се трудам ... бљак. Сепак мислам дека повеќе боли да не` замрази некој кога би не дознал после некое време какви сме навистина, отколку одма да се повлече затоа што не сме тоа што сакал ...
А општо дали мислам дека девојките глумат за да бидат попривлечни на спротивниот пол? Па секако дека да ... како инаку би имало општо толку привлечни девојки како што кажа Свидн? Без глума? Не верувам ...:podsmev:

Сите глумат! Почнувајќи од она „ние сме топ оф д ворлд, мама!“ или „хард то гет“ до некој задњи работи.. да не ги споменувам ќе навлезам во кохнфликт со повеќето.. а не да ме мрзи да пишувам.. уф..

Кога ќе запознаеш некоја девојка (и секогаш таа е онаа што премногу ти се допаѓа) дознаваш премногу чудни работи за неа... и те изненадуваат..

Воопшто сите ставаме маска на прв поглед, и секако тоа го правиме до некој степен да се заштитиме... и секој има различна причина зашто го прави тоа..

Не може да се глуми. Или си убава или не си или си саглам за да размисли некој секс со тебе, или не си.
Тоа во први 5 секунди се проценува.
Сега некоја може да е шармантна или фин карактер, па да си речеш, ај дај што ќе даеш.

Нема што да се плашат за рејтинг, машко сака да ги легне, не да ги зема за жени.
Ако се грижиш за рејтинг значи се грижиш за иднина и не се препушташ на моментот, што е глупо.
Изеби се и ако си добра во кревет, може да се одлучи машкото да те побара пак и евентуално и нешто посериозно да излезе.:)

Болдираното е 100% точно. Оние жени што не им пристапуваат така на машките, туку бараат „љубов на прв поглед“, ќе добијат заеб на втор (се извинувам на речникот, ама не знам како поинаку).

Сите глумат по малку, нема девојка што не глуми барем на првиот состанок, додека се отпуштиш, за самодоверба. Само со мерка, треба сепак да си останеш природна. Ама глумење од типот: мутава сум не разбирам, или да лажеш за нешто што подоцна лесно ќе дознае дека не е вистина е навистина глупаво.

Ако знаеш, сепак прашај си?
“На машко не треба да му објаснуваш вака е така е, треба да прашуваш демек не знаеш”
-Девојките кои се прават помутави се и попривлечни? Доминантна женска, пореална е, помалку посакувана?
-Што преќутувате на машките, дечковците како добри девојки?
-Дали жените смеaт да бидат искрени во однос на својата сексуалност? Девојките се плашат да признаат секс од прва вечер, да не им падне рејтингот?
-Дали има прифаќање од страна на мажите ако девојкта е отворена?
-Се губи идолот за женско, ако машките разберат дека одат во wc?

Дали машките до одредена возраст се спремни да ги дознаат вистините за женските(кои и да се тие)?
Што е turn off, а што turn on за машко?
Велат, мудра девојка преќутува она што машко не сака да чуе. Непишано правило.
Бујрум:turpijamnokti:

Јок.
Се е возможно освен да молчам на маса кога некој зборува.
А не ме учеше мама така ... ама ...:kesa:, секогаш треба да се чека некој да заврши а потоа да се зборува.

Мажите можат што сакаат да перцепираат и да го сметаат за заводливо, ако жена е доволно способна ќе го добие и со ќутење и со зборување.
Исто е.

Znaat da glumat i toa mnogu dobro ama ne site,onie shto glumat na krajot ne go zavrshuvaat filmot,vo nekoja glupa scena umiraat :vozbud:.Glumenjeto e del od zaveduvanjeto,na toa e spremen sekoj ama nekogash i pokraj dobrata gluma za zal ne dobivaat uloga vo filmot!

Zenskite glumat,ne da ne,site glumat poveke ili pomalku.

Masko,pak da glumi,cuvaj boze,toa dosega ne bilo..Cudna rabota,maskite si se prirodni i iskreni,za glumenje ne gi biduva...:icon_mrgr

Masko,pak da glumi,cuvaj boze,toa dosega ne bilo..Cudna rabota,maskite si se prirodni i iskreni,za glumenje ne gi biduva...:icon_mrgr

Toa e deka mazite iskreno ljubat dodeka zenite znaat po malce i da motaat a bi bilo dobro da objasni nekoja dama shto tochno pravi(glumi) za da zavedat nekogo?

Се надевам дека си иронична:wink:

AtoM-AnT напиша:
Toa e deka mazite iskreno ljubat dodeka zenite znaat po malce i da motaat a bi bilo dobro da objasni nekoja dama shto tochno pravi(glumi) za da zavedat nekogo?
Прво ги вадам клучевите од кола на маса,заедно со мојот мобилен,една насмевка кретенска и почнувам муабет како сите манекени во државата ми се пуштале,но мојот поглед застанал на него:wink:

Се надевам дека си иронична:wink:

Прво ги вадам клучевите од кола на маса,заедно со мојот мобилен,една насмевка кретенска и почнувам муабет како сите манекени во државата ми се пуштале,но мојот поглед застанал на него:wink:
A dali gi preksrtuvash nozete a oblechena si provokativno?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom