Acid
Frontman
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 35.319
- Поени од реакции
- 34.735
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.kajgana.com
Знаете и сами дека иницијатива за собир може да покрене секој на форумов, а ние ќе ја промовирамеСобиранка кога?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знаете и сами дека иницијатива за собир може да покрене секој на форумов, а ние ќе ја промовирамеСобиранка кога?
Ако даете торта може да размислам да организирамЗнаете и сами дека иницијатива за собир може да покрене секој на форумов, а ние ќе ја промовирамеАјде, навивам да се најде јунак за организирање собиранка!
![]()
Сте го погодиле денот.6 години сум на форумов, немав појма дека на иста дата сме родени
@Makaron што и фали бе на 21ви датата![]()
Нешто во стил да сликаме дур ни готват?Честито Кајгана!
Инаку пред некое време во ДК бев рекол дека нема да е лоша да се направи една собиранка. Инаку, во случај некој да ја организира овој викенд (26/27.01) да оти ке бидам присутен
По повод роденденот на Кајгана, имам еден предлог: да се направи еден фото натпревар на тема, готвена кајгана. Нема да е лоша како идеа
ping @Acid
ping @коцка
Зашо да не?Нешто во стил да сликаме дур ни готват?![]()
Не не' бива бидејќи Скопје е главен град или дека скопјаните кајганџии не знаат да направат собиранка?Кој скопјанец ќе ти направи собиранка, да ги биваше немаше да сме до ова дереџе.
Давајте нов главен град.
Не не' бива бидејќи Скопје е главен град или дека скопјаните кајганџии не знаат да направат собиранка?![]()