Среќен роденден Кајгана (#КајганаСобиранкаChallenge)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Собиранка кога?
Знаете и сами дека иницијатива за собир може да покрене секој на форумов, а ние ќе ја промовираме :) Ајде, навивам да се најде јунак за организирање собиранка! :pijani:

Знаете и сами дека иницијатива за собир може да покрене секој на форумов, а ние ќе ја промовираме :) Ајде, навивам да се најде јунак за организирање собиранка! :pijani:
Ако даете торта може да размислам да организирам :)

Честито Кајгана!
Инаку пред некое време во ДК бев рекол дека нема да е лоша да се направи една собиранка. Инаку, во случај некој да ја организира овој викенд (26/27.01) да оти ке бидам присутен ;)

По повод роденденот на Кајгана, имам еден предлог: да се направи еден фото натпревар на тема, готвена кајгана. Нема да е лоша како идеа :)
ping @Acid
ping @коцка

6 години сум на форумов, немав појма дека на иста дата сме родени :icon_lol:

@Makaron што и фали бе на 21ви датата :duel:
Сте го погодиле денот. :D

Официјално прогласен за најдепресивен ден во годината, сите без пари, разочарани од новата година, сваќаат дека ништо нема да исполнат од новогодишните резолуции.

Треба да ве организирам инаку ништо.

Честито Кајгана!
Инаку пред некое време во ДК бев рекол дека нема да е лоша да се направи една собиранка. Инаку, во случај некој да ја организира овој викенд (26/27.01) да оти ке бидам присутен ;)

По повод роденденот на Кајгана, имам еден предлог: да се направи еден фото натпревар на тема, готвена кајгана. Нема да е лоша како идеа :)
ping @Acid
ping @коцка
Нешто во стил да сликаме дур ни готват? :P

taka e koa se simnuvate nadole u drzavata samo u grcija na paralija da idete
na poslednata anketa posle skopje, strumica bese najzastapena so clenovi na kajgana
probavme sami ednas dvapati, poise moderatorski bese, strumiks, vokerka, kiskinov... ehee ima dobri 10 godini

ama toa poso sme gostoprimlivi mnogu, da vikavme ak ne vi cinit ne idajte, ke ne otecevte :D

јас макс што можам да ветам дека на следното доаѓање, ако седам поише од викенд, дека би се појавила на некоја собиранка. Ама следното доаѓање не знам ни кога ќе ми биде...

Собиранката на фамозната улица Петар ДеЉан кај Пеја во стан, 3890 души бевме собрани, си донесе кој што сака од дома, вино, ракија, салати, купивме чипсови, реално предобро си поминавме. После продолживме во Мистик ако не се лажам, кафичот кај што Божино и Пеја (за жал) рапуваа и ни ги раскрвавеа ушите. Штета што ми умре лаптопот од смрт иначе имав еден милион слики од таа вечер, односно слики + мемиња, а има и тема на кајганава за таа вечер. :D

Замре некако тој тренд на форумов, а имаше во доста наврати добри собиранки, значи не зборам само за кафани и пијанчења, него и играње билијард, фудбал, кафица и слично.

Кој скопјанец ќе ти направи собиранка, да ги биваше немаше да сме до ова дереџе.
Давајте нов главен град.

Кој скопјанец ќе ти направи собиранка, да ги биваше немаше да сме до ова дереџе.
Давајте нов главен град.
Не не' бива бидејќи Скопје е главен град или дека скопјаните кајганџии не знаат да направат собиранка? :unsure:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom