Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Hi!
My name is ********,but call me ****.I have 15 years old,I study in gimnasium,and I live in *****. I want to meet new friends in hi5,so if you want to be my friend you will.I want crazi thinks and crazi parties,and also I want soprise. if you want to know something else for me ask me and I will tell you.

Бонус

Build / Height: Fit / 299 cm

Некој други да не знајте вакви ‘‘јаки‘‘ работи? :smeshko: Мислев на Гуд Инглиш спик‘рс...:vozbud: :pos2:

хаха,секој отвара страни.и тоа на англиски пишува

LOL

Ајде да маваме сеир!:zlo:

Пази бе коЦку е висока..Леле малку 299 см???? :nesvest: Оваја имаТ да ме јуадиТ за вечера, колкава билаааа:pos2:

хахахахахахаха крш ејјјјјјј! па борат знае повеќе англиски од оваа :pos2:

СВАШТААААААААААА :pos: :pos: :pos: :pos:

Hi!
My name is ********,but call me ****.I have 15 years old,I study in gimnasium,and I live in *****. I want to meet new friends in hi5,so if you want to be my friend you will.I want crazi thinks and crazi parties,and also I want soprise. if you want to know something else for me ask me and I will tell you.

Бонус

Build / Height: Fit / 299 cm

Некој други да не знајте вакви ‘‘јаки‘‘ работи? :smeshko: Мислев на Гуд Инглиш спик‘рс...:vozbud: :pos2:

Тоа со висината е закон!
Грешка некоја на HI5-јас ставам податоци 178 а таму ми пишува 266 заакон:pos2:

:pos::pos::pos::pos: леле денес секој збори англиски ама како .....
добра е

а ова бе? не да не е смешно али ајт!
Lifestyle

About Me

pa vaka?se pocna koga se koga se rodiv,ustvari koga me rodila majka mi!!prva greska sto bila nivna vo zivotot sto mi pokazale komjuter i mi kazale sto e kanter pa taka da sega nema sto da vi kazam za mene osvem ke jadete HEAD SHOOT:))))))) Bugs Bunny

Who I'd Like To Meet

sakam da go sretnam gospod mislite ke go najdam tuka:))))) visok e so bela kosa:DD barem

http://hi5.com/friend/91497623--Aleksandar--Profile-html#about-me

а ова бе? не да не е смешно али ајт!
Lifestyle

About Me

pa vaka?se pocna koga se koga se rodiv,ustvari koga me rodila majka mi!!prva greska sto bila nivna vo zivotot sto mi pokazale komjuter i mi kazale sto e kanter pa taka da sega nema sto da vi kazam za mene osvem ke jadete HEAD SHOOT:))))))) Bugs Bunny

Who I'd Like To Meet

sakam da go sretnam gospod mislite ke go najdam tuka:))))) visok e so bela kosa:DD barem

http://hi5.com/friend/91497623--Aleksandar--Profile-html#about-me
hahahahahaha :pos2::pos2::pos2::pos2:
stop please stop I can take it anymore:pos:
abe koga ke recam jas gospod sozdal nekoi tolku glupi sto postojat samo za da gi zasmevaat drugite i da gi otrgnat od sekojdnevnite grizi
P.S.: treba da otvorite i prijateli.. shit oti ima mnogu jaki raboti i tamu

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom