Марија Шарапова

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
Шарапова = голема торта, со чоколаден прелив, обвиена во шлаг:vozbud::vozbud::vozbud:

јас напиша:
Еј луѓе sun (британскиот таблоид) организира мис вимблдон. Засега шарапова води 23% пред курникова со 21% па ајде на гласање.

http://www.thesun.co.uk/article/0,,3-2007290033,00.html
Тргна на лошо изборов. Иванович води со 28%, Шарапова 19% мислам тука негде беше и Курникова

Патем се пласира во осминафинале. Во третото коло ја победи некоја јапонка со 6-3,6-3

јас напиша:
Тргна на лошо изборов. Иванович води со 28%, Шарапова 19% мислам тука негде беше и Курникова

Патем се пласира во осминафинале. Во третото коло ја победи некоја јапонка со 6-3,6-3

Шо те боли к*рот бе! Шарапова е најубава тенисерка, тоа цел свет го знае! И модел и тенисерка е! Онаа јапанкана ама ме изнервира денес. Да не сака отпоново мечот да се игра, ебате!

ШАРАПОВА ЗАКОН!

Влатко_Русин напиша:
Шо те боли к*рот бе! Шарапова е најубава тенисерка, тоа цел свет го знае! И модел и тенисерка е! Онаа јапанкана ама ме изнервира денес. Да не сака отпоново мечот да се игра, ебате!

ШАРАПОВА ЗАКОН!

Се собрала цела Србија и гласала за нејзе :)
Туку остај то кажи шо праеше таа жтата таму. Шо напрај?

Влатко_Русин напиша:
Онаа јапанкана ама ме изнервира денес. Да не сака отпоново мечот да се игра, ебате!

Е ајде де.Добро и почна вториот сет, пошто Шарапова правеше некои глупи грешки, ама после се виде кој е нумеро уно.
А сега кој губи има право да се лути и да тражи одложување на мечот додека противникот има match point, колку и тоа да изгледа глупо.:wink:

јас напиша:
Туку остај то кажи шо праеше таа жтата таму. Шо напрај?

Само се буни на судиски одлуки, врти очи кога Шарапова ќе направи челинџ на судиска одлука, а Шарапова со право бараше, само ја оштетуваа, после и судијата и помогна, и пази го ова, Шарапова води 5-3 у решавачкиот сет и има трипл меч поинт, оваа јапанкава бара да се одложи мечот, ама судијата вика, какво одложување бе! (поради дожд)

Хаха за 1 поен. Ај да беше за гем.
Па и да одложеја можи ќе ја победеше утре:tapp:
Кој губи има право да се лути.

Остај овие не се интересни. (првото коло е заебаното, има по некој луд од младите) сега уште осминафиналево или четвртио круг (незнам како се вика официјално) да помини па после ќе биди интересното.

Нека и' е честита првата титула годинава vo Сан Диего. :)

Многу ретко гледам тенис.. само кога игра Шарапова :)
Не ме интересира многу тенисот но сепак за Шарапова сум заинтересиран.. :)

Курникова сигурно ја мраи од дно на душа.
Еме поубава ем е меѓу најдобрите светски тенисерки абе ужасна комбинација.

Lele slucajno go gledav mecot... Ne gledam cesto tenis ama koga vidov Sharapova deka igra, a vo posledno vreme mnogu slushav za nea go izgledav so epten vnimanie... Dobra partija, cestitki do Sharapova :smir:

P.S. Ama bila dobra sharapova :vozbud:

Е конечно нешто да освои. Ајде честитам.
Кога и е следниот турнир и кога е УС опен да не знај некој?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom