Цртање

• Креатор на темата Креатор на темата street chic
  • Време на започнување Време на започнување
Abe i ja crtam ali samo vo slobodno vreme Crtam GRAFITI....
cat pat i po nekoi trajbol moze da nacrtam....
a po nekad i nekoe ludo covece

porano crtav pocesto pejsazi, priroda ..... nekolku nagradi imav ali toa bese pred 10 godini ....
a sega slobodoracno crtanje za fakutet se spremam ..... moja perspektivo :helou:

Jukka напиша:
porano crtav pocesto pejsazi, priroda ..... nekolku nagradi imav ali toa bese pred 10 godini ....
a sega slobodoracno crtanje za fakutet se spremam ..... moja perspektivo :helou:

и јас исто :)

Да,цртам кога имам слободно време и инспирација.Најчесто со молив...
Цртам се шо ке ми текне, зависи од ситуација ..одраз се на моменталното расположение.

Замрзев да цртам заради наставникот по ликовно :(
Еднаш цртав на тема концерт, кој го нацртав сосема сама ама он убеден е дека некој друг ми го цртал.
Всушност тој што ми го нацртаа од дома не ни го позна, ми ги зеде поубавите цртежи и ми стави 3ка... Барем да ми ги оставеше ако ништо друго... :tapp:

Crtam se... Ako crtam nesto nabrzinka togas e nekoj apstakten crtez a ako imam nekoja ogromna inspiracija togas go crtam toa sto me inspirira (predmeti realna situacija, mrtva priroda)

Најголем антиталент сум во Македонија.

Mnogu sakam da crtam.Osobeno letovo-se iznacrtav:)
Koga crtam moram da upotrebam i temperni i tush.
Najchesto crtam priroda ama nikogash na crtezot nemam samo priroda. Obichno dodavam i neshto svoe pofantazija. I najveke sakam vo pozadinata da ima tekst-toa go imam skoro na sekoj crtez.
Ama samo amater sum, nesum crtala do sega ni na platno iako mnogu sakam da probam. Samo u skolo i vamu-tamu za zanimacija.

јас многу сакам да цртам.Најчесто цртам пејсажи или нешто апстрактно

Само што зедов PC табла за цртање и ако пред тоа цртав 24 часа дневно сеа се дупло повеќе...

цртам иако не знам да цртам:pos2:.онака од забава глупирам се кога ми е досадно и нема шо да праам.

Сакам да цртам....најчесто луѓе(особено сакам да цртам ликови на девојки):icon_roll

од секогаш сум имал голема желба да цртам, ама како цртам ни во градинка не би ми ги примиле моите дела:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom