Фан Клуб: Детроит Пистонс

• Креатор на темата Креатор на темата *OSS*
  • Време на започнување Време на започнување

*OSS*

Commentless.
Член од
13 мај 2007
Мислења
818
Поени од реакции
43
Еј како така за Детроит нема тема?! ( а можеби не сум ја видела ?!)
нема врска...
како што веќе знаете Детроит не играа толку добро последните неколку утакмици,
ама верните фанови како мене сеуште веруваат во нив!
па ајде истакнете се, што мислите за нив како тим? Ќе успејат ли да го спречат Леброн?

ајт
:salut:

Рашит Волис ми е идол па доколку уште игра типов за детроит секако дека ке ги бодрам нив....

dobar tim ali ne igraat isto bez Big ben se poznava

`TENK` напиша:

да да,тоа мора да се признае...
а наредната утакмица е вечер така?

Добра утакмица беше вчера. Како и да е, честитки за Кливленд

`TENK` напиша:

Ne igraat isto ali neznaci deka igraat poslabo. Malku oslabea u napadot so toa sto si otide BigBen ali pa podobri se u napadot so Nazr.

Со Биг Бен беа многу подобри во нападот. И сега се добри ама Назр не може да игра на исто ниво како што играше Биг Бен.

Пистонс и без Биг Бен се добри...

Хамилтон,Рашид Волас,Чонси Билапс...

Слаби да не се ?

а бе далеку од тоа, еве вечерва ја забележаа 11 победа по ред против торонто репторс на гости

единствен проблем според мене е слабиот избор на добри играчи оти само првата петорка+мекдајс е добра се друго на клупата е шкарт и недоволна за плеј-оф, ипак 82 утакмици се у регуларниот дел и до плејофот веќе заморени+може и некоја повреда

Абе има ли фанови на Pistons?!??!?!? Aјде подршка малце од тука!!!

aaaaaaaa rasid i ben volas braca li se? aj pisete ako mozite

Не бе па ти.Какви браќа. Бен си има 10 братчиња и сестрички ама Рашид не е еден од нив.

ami i dvajcata igraa za detroit i pomisliv...

Ајдееее ... Папа орландо уште една.Тесна беше у пм. Ајде уше две кај нив и уште едно финале на исток.(ко по обичај :) )

Браво за мојо тим, кои како по обичај се во финалето на истокот, можам да кажам дека Детроит ја игра најтимската игра во НБА. За противник го имаме Бостон што не треба да претставува некоја потешкотија:baeh:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom