Два полови органа?

• Креатор на темата Креатор на темата black angel
  • Време на започнување Време на започнување
**The Beauty** напиша:
Ја не гледам причина за да не верувам.... Сеа малце порничот со жени со три гради, и не знам ти што безвезе звучи, а за два полови органи кај машкото, научно се испитувани и докажани такви случаи, така да....
Како што спомнаа погоре, исто како што се раѓаат телиња со две глави, и близнаци со споени глави, не е уопште чудно два полови органи....

То се Сијамски Близнаци а не Сијамски к***ви :nesvest:

Еј сијамски близнаци??? :smir:
Нигде не спомнав дека се ку**и, кажав дека ако има такви случаи не би ми било тешко да поверувам во тоа дека се раѓаат и луге со два полови органа...:helou::smir:

**The Beauty** напиша:
Еј сијамски близнаци??? :smir:
Нигде не спомнав дека се ку**и, кажав дека ако има такви случаи не би ми било тешко да поверувам во тоа дека се раѓаат и луге со два полови органа...:helou::smir:
Ne se nerviraj i luti pa i ti veke...Ne rekov samo za tebe, rekov za site to so go zborvet..I sakav da kazam deka ednoto so drugoto nemaT nikakva vrska :) Ama aj neka bide taka...

e aj ne zabeguvajte od tema i ne se bunete koga SEKOJ IMA SVOE MISLENJE I GLEDNA TOCKA NA RABOTITE

ЛОооооооооооооооооооооооооооОЛ нема крај е ова !!!!! абе хахахахаха

леле загреота..... јове_бт :nenene:

jove_bt напиша:
ЛОооооооооооооооооооооооооооОЛ нема крај е ова !!!!! абе хахахахаха
ааааа богами колку е за смеење, самиот човек си снајт...:nesum::nesvest:

Ха ха ха... Има секакви монтажи и видео манипулации. Немојте на се да верувате што ке видите по телевизиите. Само со свои очи во живо :)
Тотално го подржувам Џиш во својот пост:wink:

Сум го гледал филмот (или некој сличен на гореспоменатиот) и не ми изгледаше како да е монтирано тоа. Барем не беше очигледно, и доколку го монтирале, завршиле прилично добра работа. Одвратно беше, во секој случај.

genetsko poremetuvanje
nekoi hermafroditi imat i p**** i k**

Tokmu taka, moze da ima dva organa maski i zenski od koi edniot e u minimalizirana verzija i e neupotrebliv, a toa dva penisa, iskreno ne sum cula mozda e mozno no kako sto rekov edniot da bide minimaliziran i neupotrebliv

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom