Официјални трансфери/позајмици

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Миколи сепак се враќа во Џуве
"If there was a problem, it was when Juventus and Fiorentina discussed his co-ownership. And I stop here. The problems were not between Miccoli and the Bianconeri's management."

jeeee уште еден од низата СПЕКТАКУЛАРНИ трансфери после Вивиано да да тоа е точно и со Алберто Гербо потпишавме!!!....пфффффффф хахахахаа ова исклучително талентиран фудбалер потекнува од далеку ПОЗНАТАТА школа на F.C. Giaveno кој е тим од сериа Д. сепак првата сезона ќе ја помини само во интер примавера т.е младинците

Бред Пит...ова де Адриан Пит во Рома----ова е романец и од тимот на белизона ќе оди во Рим
Маркос Антонио во Оксер
Карлос Мартинс во Рекреативо
Акале во Ленс
Мелхиот во Виган
Ќели во Малага

јУХУУУУУУ Ибраим БА во Милан пак леелееееетрансфер и пол!!

се испокакав коа читав Ибраим и Милан во близина реков Ибра наш си ошол...фак фак

Crazy P0Y0L напиша:
се испокакав коа читав Ибраим и Милан во близина реков Ибра наш си ошол...фак фак

Ќути бе ние го имаме вистинскиот Ибра :pos2::pos2:

БАААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sindikat напиша:

Ќути бе ние го имаме вистинскиот Ибра :pos2::pos2:

БАААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ќути кој ке му го гледа тој дресот со две букви едноставни пишува ''БА''sd

a мислиш ќе заигра?? го зедоја пошто дал отказ тој шо ги чистеше копачите на првиот тим. :):pos::pos:

едит:
Тудор во Хајдук

itar pejo напиша:
Ќути кој ке му го гледа тој дресот со две букви едноставни пишува ''БА''sd

Абе јас претпоставувам нема да игра скоро ич, не е уште објавено на официјалната страна така да не е официјално. Тој беше повреден и тренираше во Миланело за да се опорави и даде изјава дека се надева дека можи да помогни да тимот. Јас ќефој сум незнам за тебе, не дека ќе игра ама само шо го гледам во тимот ми е ќеф. Да ме убедваше некој и да ми речеше дека Ба пак ќе заигра за Милан ќе му се умрев во смеење. Да ми речеше да се кладиме двете очи ќе ги даев залог. Мене уште не ми се верва.

Иначе Емерсон понеделник на прегледи во Миланело. Следен треба да е Ето, Галиани ќе отпатува за Шпанија после завршувањето на последното коло од шпанското за да ја дај првата официјална понуда за Ето. Ето категорично ги одби Милан и вика дека нејќи да мрда од Барса. Мене ми мириса на една од финтите на Галиани, мислам дека Роналдињо е фудбалерот шо го бара таму и сака да е големо изненадувањето. По последното однесување на Роналдињо, со непосетувањето на мечот со Еспањол и напуштањето на тренинзите мене ми се чини дека тој е поблиску до Милан отколку официјално поврзаниот Ето. Трет по чисто моја субјективна проценка ќе биди Замброта, нормално доколку е достапен. Тие се играчите шо ќе ги купи Милан, се друго ќе биди или замена или играч шо ќе замини на позајмица.

Јувентус одбиле да потпишат нов договор со Каморанези вреден 3 мил евра.. Тој до сега земаше по 2.5 мил.. а побарал 3. Значи скоро е сигурно дека летово тој го напушта Јувентус.
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=327433

КОНЕЧНОООО давид суазооооО!!!!!! јесссссс 10милиони плус АКВАФРЕСКА!!!(ради акввафреска се бесеа и колеа интер и каљари и цел месец тупеа)

а да и уште едно спектакуларно засилување на рома, po primerot na inter :) Армед Барусо(Римини) за 3м евра.

Бацани во Бреша
Миколи назад во Џуве
Кујович во Леванте
Белучи во Сампдорија
Одел во Валеллллееееенциес

и супер трансфери на лион
Кеита и М. Бодмер од Лил

а да и Бартон КОНЕЧНО потпиша за Њукасл официјално за 8м евра

jove_bt напиша:
Бацани во Бреша
Миколи назад во Џуве
Кујович во Леванте