Исчезнати лица

• Креатор на темата Креатор на темата apmkd
  • Време на започнување Време на започнување
  • Истакнато
Органи од луѓе од тие години, на бафтаана....шо знам...ај може сум наивен.

Деца....ниедно дете не е исчезнато или киднапирано.

Муабите од по канцеларии, кафичи се пребација на фејсбук и тоа шо е најтрагично, опасно се промашува поентата, очигледно.

Ај јас еве да прашам - се дозна нешто за бекграундот на дечково, приватен живот, девојка, коцка, здравје?
Јас памтам едно типче шо му открија рак, многу млад и се фрли од зграда. Што ако е такво нешто?

Или Карлеуша објавила фотки од пи*ката на инстаграм, па сите го забораивме проблемов?

Od drugar sto se poznaval licno so Goran, uste pred da izleze u mediumive mi dae info deka e najden mrtov taka da imam osnova da mu veruvam i za ova zasto dobar izvor ima, ali eve neka iskoci i oficijalno info.
A za toa sto kako zasto, doprva ke vidime od istragata, ja uste ne nacekav za taa od Dracevo sto e pricinata za nejzinata smrt, taka da i ova moze da se odovlekuva. Kako i da e, neka pociva vo Mir deckovo.

Vreme e MVR posle i ova isceznuvanje koe zavrsi tragicno, malce poazurno da reagiraat i potransparentno, veke pocna panika da ima pomegju narodov, ovoj pat mislam i opravdano, zasto ne ni ima nekoj pattern kaj isceznuvanjava, onaka random, a i veke ne stanuva zbor za postari lica.
Се убила жената, болна била паднала во депресија и се убила.

Мислам дека малце се занесоа луѓето,неколку исчезнати и одма почнаа све да зборат.
Ова па му барал телефон да титне го направија киднапер,уште па кај авто пазар во Маџари,јас во Маџари живеам колку гужва има на таа улица,ќе киднапирале некој.

Без врска паника да се стварало...

Сериско вадење на органи :pos:

Му јавиле во инбокс и мора да е вистина, информација од прва рака. Фамилијата сигурно нема крие ако на убиената и фалат органи.
Како можат вака да споделуваат, а нема ништо официјално.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Човек што ќе биде најден починат на улица, по закон, мора да иде на аутопсија, посебно ваков случај со исчезнување. Нормално е во судска медицина да биде сецирано телото - тоа е процесот на биопсија и најчесто, заради достоинствено испраќање на човекот од овој свет, се става во затворен ковчег (нели пракса е покојникот да биде изложен инаку)....и тука почињаат муабетите...оди застани ги после.

Мислам дека ке објавија да немаше органи жената.

Човек што ќе биде најден починат на улица, по закон, мора да иде на аутопсија, посебно ваков случај со исчезнување. Нормално е во судска медицина да биде сецирано телото - тоа е процесот на биопсија и најчесто, заради достоинствено испраќање на човекот од овој свет, се става во затворен ковчег (нели пракса е покојникот да биде изложен инаку)....и тука почињаат муабетите...оди застани ги после.
Ова сакав да го искоментирам, сигурно некој со нула познавање и логично размислување го проширил муабетот

Деца....ниедно дете не е исчезнато или киднапирано.

Муабите од по канцеларии, кафичи се пребација на фејсбук и тоа шо е најтрагично, опасно се промашува поентата, очигледно

Дај боже само да е вака како што велиш, дека никој не е киднапиран, и дека се работи за самоубиство. Полесно ќе дишиме сите дефинитивно.

52941780_2034930203292430_3326448893691953152_n.jpg

Ваљда не ја измислуваат сите таа сива кола..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom