Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имам две тигрички машко и зенско . Ми треба прашак за прочистување од ппаразити што се раствара во вода. Каде мозам да најдам таков во центар на скопје ве молам казете ми
се дружат меѓусебе ?Од лево на десно... Перо, Васе и ВаскаПрегледај го приврзокот 364854
Не, тигрицава е секогаш одвоена и седи сама,се дружат меѓусебе ?
Тоа му паѓаат пердувите најверојатно од паразити.Имам папагал тигрица, од пред 3 4 дена не е весел, не пее, не свири, не доаѓа кога ќе го викнам и само лежи и седи во кафез. Приметувсм дека често се чеша и малце повеќе се митари.
Најчудно е што цело време е дома не ми е јасно од каде би фатил, како успеа да го решиш проблемот?Тоа му паѓаат пердувите најверојатно од паразити.
Беа едни толку мали, кога не се движеа изгледаа како црна точка прашина.
Но кога ќе ги притиснев со прст, црвено како крв излагаше. Можев да ги приметам дури кога ќе се придвижеа. И мојот папагал исто се однесуваше.
На мојот почнаа пердувите на главата околу очите да му паѓаат.
Сега зборувам за мојот како беше, може кај твојот е поинаку.
Прегледај го приврзокот 367406
И мојот беше само дома, кај на друго место би идел. Но тие гадинките ги има насекаде беа се криеле у пукнатини од рамката на вратата дрвена. Бев све извадил од кафез и го бев дезинфицирал, џабе. Кога лежи само и не разлетува, изгледа дека има болки, ама не знае да каже. Исто и помалку јадеше.Најчудно е што цело време е дома не ми е јасно од каде би фатил, како успеа да го решиш проблемот?