1000 евра-автомобил?

• Креатор на темата Креатор на темата mandak
  • Време на започнување Време на започнување

mandak

матапрчо
Член од
26 март 2009
Мислења
799
Поени од реакции
525
Локација
Битола
би сакал да споделите нешто до 1000 евра на странски табли некое автомобилче
цитроен ксара,пежо 206,форд пума,алфа 156,фиат брава-браво.....

Би ти препорачал поло, сепак германец си е германец

ако имаш нешто слики линк одма пуштај наваму

до 1000 евра од странство. па искрено незнам колку се добри тие коли. и татко ми вика да зее некое од странство до 1000 евра али он е строго само за јапнско или корејско возиоло. нишо друго не прифаќа! така да ајде дајде ми и мене некоја понуда. мазда низан субари мицубиши сузуки... само да е корејско или јапонско.

Да ти кажи нешто чичо Џиш... да ја натовариш колата од Германија (или било која ЕУ земја сем бугарија) на камион до Мкд, ќе те кошта окоу 400 евра. Со возење е далеку поскапо.

Е сеа отвори ти на мобиле.де, и провери шо можи да се најди за 600 евра...

до 1000 евра од странство. па искрено незнам колку се добри тие коли. и татко ми вика да зее некое од странство до 1000 евра али он е строго само за јапнско или корејско возиоло. нишо друго не прифаќа! така да ајде дајде ми и мене некоја понуда. мазда низан субари мицубиши сузуки... само да е корејско или јапонско.

Добро што ме потсети...сузуки сфифт..па тоа е чудо од кола. Малку троши , ептен малку,економична, многу е издржлива и ретко да видиш негде скапано или за крпење..пред 3 години имав таква ,татко ми ја продаде и уште неможе да ја прежали и се кае што ја продаде :icon_lol: Сузуки е машина (y)

Не е ваљда дека си сериозен со темава? Па за 1000че кај ке ја купиш? Како ке ја довлечкаш до тука + регистрација за тие пари? А да не збориме дека ниедна од овие нема да ја најдеш сочувана за тие пари.. Само крш некој и пак тешко за толку.

Не е ваљда дека си сериозен со темава? Па за 1000че кај ке ја купиш? Како ке ја довлечкаш до тука + регистрација за тие пари? А да не збориме дека ниедна од овие нема да ја најдеш сочувана за тие пари.. Само крш некој и пак тешко за толку.

Сум заборавил да напишам колата да се наога во македонија.....иначе не гледам нешто несериозно во темава барам некој да не знае да продава кола до 1000 евра со странски таблички

Сигурно така пишуваа таа цена е за сите што се на камионот ставени

nema ni kontakt ni nishto.. prativ e-mail ali ne veruvam deka ke mi vrati, bas bi sakal da go vidam land roverot.. ako nema nishto vo "pozadina" (ukraden ili nesto) dobro bi mi stoel parkiran pred vrata :D

nema ni kontakt ni nishto.. prativ e-mail ali ne veruvam deka ke mi vrati, bas bi sakal da go vidam land roverot.. ako nema nishto vo "pozadina" (ukraden ili nesto) dobro bi mi stoel parkiran pred vrata :D
Телефон:​
00393806578285
Овоа е некој си авто плац во Скопје а Македонски број нема, пиши му смс на овај за локацијата

HTML:
http://www.avtooglasi.com.mk/oglas/detali/20062-Alfa%20Romeo-146
Eve edna super kola za 900 evra

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom