100% Битолски!

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Што ве гледам чудни??
Сите имте јадено војничко гравче( барем тие што биле во војска во секој случај). И видовте војник во гравот ?
Така да и 100% природен сок од портокал,а портокалот никаде го нема;)
Во еден војнички грав имаше чоена капа, другиот дел од војникот не знам кај завршил, има и сланина сецкана на коцки.
Он : “ Природните“ сокови воглавном се тиква најпогодна е Стамболката , кој не верува нека отиде во Фруктал во зелениково и нека погледне во дворот на фабриката да види колку тони тикви има.

К

Кнез Мишкин

Гостин
Абе не солите памет, знам дека исцедено дома е најубаво, некогаш немаш време да исцедиш, а душата ќе ти посака.

Вива ги упропастија одамна, портокалот ми има вкус еднаков на оние од Гора сокови, како шампон растворен во вода, ја земаш чашава и онака бојата се прелива на светлина...
Битолските, портокалот ми се супер за сега, незнам колку проценти има ова-она, додатоци и све остало, затоа што го пијам оти ми има убав вкус.
Најверојатно утнале некоја серија и тоа утнатото, иако не треба да се најде на пазар, се нашло. Парите, митото рушат секакви хасап стандарди и бла бла.

Си требал сокот под мишка и у Центар за Јавно здравје, броматолошка и токсиколошка лабораторија... не дека ќе им направат нешто, ама ако се најде некоја будала може да ги изгори со некоја казна. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom