10 - ти ЈУНИ РУЛЗ!!! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Супер тешка и супер интересна година.Многу убаво ми помина.:)

Те бе фамава дигање за крај на школска година. Јас завршив уште у Октомври па што....Не гледам ништо посебно. Само уште еден крај на нов почеток

Vlatko_Rusin напиша:
Ајде пишувајте! Леле утре какво славење ќе има, ееејјјј!!!!!!! Го чекав ова цела година! Ми изгледа како да сум чекал 10 години! Утре кузнај ...............
лелелеле:cug::nesvest:

Кажете какви се вашите впечатоци од годинава, шо ќе прајте за одморов, особено утре!

:tapp: jas vaka ke si ja cukam glata zaso seuste ne znm dali ke pominam ili ke...aj da ne veljam! uti na sekoe mi se tresat kolejncive ko ke pomislam!!!! ama sepak so ke e budalii...LETO IDIT!! aj na plaza!

точкест напиша:
Те бе фамава дигање за крај на школска година. Јас завршив уште у Октомври па што....Не гледам ништо посебно. Само уште еден крај на нов почеток

Е, ајт сеа. Сигурно и ти си бил средношколец некогаш и си чекал ненормално за да заврши годината! Три месеци рај, да не те боли за ништо, си уживаш секој ден, си спиеш и си правиш што сакаш!:helou:

Site se zalite za toa kolku ne sakate da ucite, kolku e loso ucilisteto...

Ako slusnam nekoj oti e ucel za vreme na letoto, licno ke mu go hakiram kompjuterot! :)

Potato напиша:
Site se zalite za toa kolku ne sakate da ucite, kolku e loso ucilisteto...

Ako slusnam nekoj oti e ucel za vreme na letoto, licno ke mu go hakiram kompjuterot! :)

Ke ucat tie sto treba da polagaat u avgust.

Dobro oni se isklucok... I ne se polaga u avgust :)

Крај на школска година?? Не го почуствував тоа.Морам да се пожалам дека денес, како петок ги учевме сите шест часа (т.е. требаше да ги учиме да не избегавме), а утре како сабота пак мора да идеме во школо. Па добро што им е на луѓево стварно не ги капирам!!! Крај на школска година е или што??

Шуќурstrogo...основно поминав следи средно....важно распуст одмор малцеjeee

Леле, вчера најзакон сум си поминал! Најдобра забава, особено што славевме крај на школска година! Сеа цело лето ќе го дрвам, нема за ништо да ме боли к**от, ќе си уживам!:cug::cug::cug:

Конечнооо заврши годината.Напорна година,макар што книга не факав.

тешка година .... ухххх

Фала курцу, заврши...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom