10 - ти ЈУНИ РУЛЗ!!! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Брееееееее, сите 10-ти јуни, 10-ти јуни, е за мене, а и за одредени личности на форумов не е така. За мене 30-ти јуни е радост. Пиење и славење за завршена година и последно гледање со колеги и другари и другарки од Битола, и фаќање вовчето и директ Скопје и продужување и овде славје. :)

10-ти Јуни е срање големо-тогаш ми почува сесија на факултет,што да ви расправам

Abe kakov 10 juni....
Ako ne popravam fizika ke iam 4ka na kraj :(
Ke propadmam!!!!! :)

Ajde cekam da dojde 10 juni da se raspustime i da se odmoram od odene na glupo skolo

10 juni...carskooooo...so kakov keif cekam da dojt toj datum...

уууууххххх 6ти јуни за мене и крај! тогаш ојме низ Македонија..АаАаАаА неможам да дочекам ееејејејејејеје

Ееее Марина за мене е крај 28 Мај....хехехе
Идеме у Будва јеботе :):)
Ќе се вратам на 6ти ама нишо не праам од тогаш...ајде уште следнава недела...ајде ајде ајде!!!!

Уште 2 испити самоооо.. до вторник, па среда матура (=

gotovo e!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ma kakov 10-ti jas denes go odrzav posledniot cas !!!!!
LUDILO KONECNO SE OTARASIV
YYYEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAA:je: :je: :je: :je: :je: :je: :je: :je: :je: :je: :je: VE SAKAM SITE!

takaaaaaaaaaaaaaaaaaaa e brat gotovo e gotovo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odvaj cekam da zavrsi ovaa skolska godina zasto cela godina me mrzese da ucam i odvaj go cekav krajot i letoto.

ajde uste malku uste nekoi 15-6 testa i uste 30tina isprasuvanja i kraj grrrr

11 days left.... :)

едвај чекам да дојде 10 јуни ама знам дека дека иде долго топло досадно лето. Аам има светско првенство во фудбал ап ке ни биде малку интересно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom