1. Која е најудобната поза за секс под туш?
2. Дали мажите сакаат да им се допираат брадавиците?
3. Која поза е најдобра за оргазам?
4. Во која поза најлесно се доаѓа до женската Г-точка?
5. Колку предигра е потребно за жената да се навлажни?
6. Кој е најдобриот начин за да се спречи прераната ејакулација кај мажот?
7. Зошто сите мажи наутро се најсилно воабудени?
8. Дали е нормално жената, или мажот да мастурбираат и после одличен секс?
9. Која е најдобрата поза ако жената е многу пониска од мажот?
10. Зошто жените за време на сексот, или по оргазмот често имаат чувство дека им се оди по мала нужда?
и одговори на овие ??
Ај сега едно прашање од мене до тебе, дали си билдер и да скратиме за да не губиме време колку време идеш у теретана и одговор не нема да ти порасне тулето од билдање нити женските ќе трчаат по тебе ради плочките, после првиот секс ќе си бара некој со поголем.
Идеме сега со одговори на прашањава.
1.Не сакам многу многу вода за време на секс, не сум водоземец ебаго. Башка и не чини да ја полниш џенцката со сапуница и хлорирана вода па после да кљумка како полу празно шише од како ќе излеземе од под туш.
2. Се исто немам осет на нив, како и секој нормален маж ерогена зона ми е околу препони и во мојот случај 25,75 сантиметри обем околу препони ( зависни на која страна ќе биде наместен но во поголемиот дел од времето е над пупак )
3, Секоја, нема поза во која што девојката не доживеала оргазам е сега доколку прашуваш за повеќекратни оргазми одговорот е исто така секоја.
4.Со 25,75 сантиметри неам проблем да и дојдам до Г точката па дури и неколкупати да ја надминам. Е сега ако ти е 10 сантиметри и на глава да ти стои џабе ти е ништо не праиш.
5. обично 5 до 15 секунди од како ќе помине првото чудење и седење со подотворена уста од како ќе се соблечам ( една дури и заплака од воодушевување и радост , бидејќи цел живот имала еден дечко иначе професионален билдер )
6,Што е тоа ?
7, не би знаел да ти одговорам, наутро напладне навечер на полноќ се исто е, во секој момент може да добие максимална ерекција со максимална тврдост во рок од 3,6 секунди.
8.Не не е нормално, жена ако си ја драпа после секс збирај парталите и марш да те нема БРУКО.
9.Секоја освен ако не е кепец девојката па ако му седне одозгора да се врти у круг како да е качена на канцелариска столица.
10, Мислам дека поглупаво нешто од ова до сега немам прочитано мислам АЛО БРЕ !!!