„Раштански лозја“ доби правосилна ослободителна пресуда

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
concrete напиша:
Cekaat da se "samoubie" ......ko sekoj tamosen zatvorenik sto "drzi" do sebe....ko vodacite na Crvenite Brigadi na vremeto....
Нели беа тоа терористичка организација во Италија?Оние што го убија Алдо Моро?Ме буни малце Слек со Бабиќ...

Мислам дека сепак вистината доби и судска потврда.Можеби,како правник,сеуште сакам да верувам во судскиот систем,а ова е една од причините кои ми даваат надеж дека судството ке се подобри во државата и ми дават за право да имам каква таква доверба во оваа институција

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
strumics напиша:
Нели беа тоа терористичка организација во Италија?Оние што го убија Алдо Моро?Ме буни малце Слек со Бабиќ...

Мислам дека сепак вистината доби и судска потврда.Можеби,како правник,сеуште сакам да верувам во судскиот систем,а ова е една од причините кои ми даваат надеж дека судството ке се подобри во државата и ми дават за право да имам каква таква доверба во оваа институција
Pa bea "teroristicka" na nekoj nacin, no sekako ne teroristicka ko ovie podocneznite proizvodi na edna druga kujna..nejasno e den denes toa, proizlegoa od ona "iskaknje " od sistemot vo sredinata i krajot na seesetite godini. Bea prilicno vesti i dolgo loveni...koga gi ulovija vodacite na "Germanskoto krilo" ovie naglo se poobesija vo zatvor....vo onoj pravicen , demokratski sistem:):):)
Drugite gi kokaa ko zajaci sekade kade ke stignea ...ni zbor za covekovi i "etnicki" prava he,he !
Znaci , ako Ljube drzi do sebe i vistinata....togas matna mu e idninata:):)
A ti pravnik i veruvas vo sudskiot sistem...bilo kade ????.... togas verojatno si uste mnoooogu mlad pravnik :):)

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
concrete напиша:
Pa bea "teroristicka" na nekoj nacin, no sekako ne teroristicka ko ovie podocneznite proizvodi na edna druga kujna..nejasno e den denes toa, proizlegoa od ona "iskaknje " od sistemot vo sredinata i krajot na seesetite godini. Bea prilicno vesti i dolgo loveni...koga gi ulovija vodacite na "Germanskoto krilo" ovie naglo se poobesija vo zatvor....vo onoj pravicen , demokratski sistem:):):)
Drugite gi kokaa ko zajaci sekade kade ke stignea ...ni zbor za covekovi i "etnicki" prava he,he !
Znaci , ako Ljube drzi do sebe i vistinata....togas matna mu e idninata:):)
A ti pravnik i veruvas vo sudskiot sistem...bilo kade ????.... togas verojatno si uste mnoooogu mlad pravnik :):)
Па,релативно млад правник.Ако не верувам,тогаш за џабе сум трошел време и пари на факултет,така да морам да се убедувам себеси во принципите кои сум ги научил таму,па кои сакам и да ги применам еден ден,ако дојдам во можност.

Член од
15 јануари 2006
Мислења
20
Поени од реакции
0
SLaCk напиша:
А бе после ќе биде доцна за каење, ако почне второ полувреме од недовршениов натпревар де хехехе
Izvini vaka slucajno da ne znaes koga bi mozelo da zapocne vtoroto poluvrame,jas go cekam so netrpenie a i drugarite mi se malce nestrplivi,vaka nie sme bajagi nezadovolni od 1to poluvreme,igraa dosta necesno,no mislam deka sega ja naucivme lekcijata,ako ni se dade sansa,garantijam deka taka ke gi izpleskame sto nema da mozat dolgo dolgo vreme da vlezat vo nikoja liga,pa ni vo onaa kosovskata. :pishtoldz
Ako znaes nesto,mnogu bi ti bil blagodaren da mi kazes.Blagodaram odnapred.

Член од
15 јануари 2006
Мислења
20
Поени од реакции
0
SLaCk напиша:
Така е! и Али Ахмети сосе опинци у воздух -)
Izvini drugar ne taka brzo,na taka lesno,ti sakas da go spasis,ako te slusne drugar mi ke se naluti,
On postojano vaka zbori,moram da go citiram "LELE KOGA KE MI PADNE U RACE,NISTO NE MU PRAVAM,1VO KE MU JA SKRSAM KICMATA,A POTOA MALCE KE GO MACAM ,SAMO MALCE"
Vidi ne e drugar mi los da ne dobieme sega losa slika za covekot,toj samo takov e od mal !:lud:

Kajgana Shop

На врв Bottom