како да ја симнам играта?

Член од
1 декември 2013
Мислења
58
Поени од реакции
21
како да ја симнам играта medal of horon airborne ... ја симнав преку замунда ја инсталирам траже цд... има ли некој начин да се инсталира играта без цд...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Симни daemon tools.

Член од
16 јуни 2013
Мислења
418
Поени од реакции
344
Симни daemon tools.
Ако има windows 10 не му треба deamon tools.[DOUBLEPOST=1458503744][/DOUBLEPOST]
како да ја симнам играта medal of horon airborne ... ја симнав преку замунда ја инсталирам траже цд... има ли некој начин да се инсталира играта без цд...

Ако ти бара CD... треба да ја кракнеш, ако незнаеш како иде тоа еве линк. Не се сеќавам кога последен пат сум инсталирал кракнта игра, некако се навлеков со оригинали. ;)

http://www.wikihow.com/Install-a-Torrent-Game

Последно уредено:

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Ако има windows 10 не му треба deamon tools.[DOUBLEPOST=1458503744][/DOUBLEPOST]
Ако ти бара CD... треба да ја кракнеш, ако незнаеш како иде тоа еве линк. Не се сеќавам кога последен пат сум инсталирал кракнта игра, некако се навлеков со оригинали. ;)

http://www.wikihow.com/Install-a-Torrent-Game
Нема виндоус 10, нели гледаш. Sent from my iPhone using Tapatalk. :LOL:

Али најдобро му е на другарчето да си инсталира стим и да си купува игрици. Раат како секој нормален човек.

Член од
16 јуни 2013
Мислења
418
Поени од реакции
344
Нема виндоус 10, нели гледаш. Sent from my iPhone using Tapatalk. :LOL:

Али најдобро му е на другарчето да си инсталира стим и да си купува игрици. Раат како секој нормален човек.
Windows 10, Steam, Origin, Battle.net... 2016 сме

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.307
Поени од реакции
3.696
Windows 10, Steam, Origin, Battle.net... 2016 сме
Ај за нас новопечените десеткаши накратко како да игра стара игра без ЦД и без виртуелен драјв а со помош на нешто од Win10 ако може ? )

Член од
16 јуни 2013
Мислења
418
Поени од реакции
344
Ај за нас новопечените десеткаши накратко како да игра стара игра без ЦД и без виртуелен драјв а со помош на нешто од Win10 ако може ? )
Како сто напишав погоре одамна не сум инсталирал пиратска игра, се надевам постапката не е сменета многу со поновиве игрици... windows 10 има build in tool за ISO Mount и не треба ништо додатно да симнуваш, мислам по default e активирано, постапката е ептен лесна... elementary е, само идеш десен клик на iso фајлот и mount image и после ќе ја нејдеш 'сликата' во my computer како одделен drive... ако не ти е јасно сеуште еве ти туториал линк. btw после иснтлаирањето на играта следува кракот. (тоа да не ти бара org CD) copy paste .exe фаилот (кракот), во фолдерот на играта каде се наоѓа org .exe фаил. Во глобала тоа е тоа. сега може има некој фрки со акаунти да се креираат и слични срања со поновиве игри. Од се зависи која игра пробуваш да ја инсталираш има конкретни упатства на сaмиот torrent нив прати ги. За постарите игри јас вака ги инстлаирав. и запомни кракот е битен ако немаш крак ќе ди бара org cd и ќе ти крашува. :kafence:

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.688
Поени од реакции
31.704

,,,ke ja fanesh ke ja spushtish ,,,i ete si ja simnal,,,,

Kajgana Shop

На врв Bottom