Не знаете што е убаво за јадење во ладните денови.Ne si propustila mnogu vo zivotot
Не знаете што е убаво за јадење во ладните денови.Ne si propustila mnogu vo zivotot
Djimirinki so kominjakНе знаете што е убаво за јадење во ладните денови.
Ако си од село да.Djimirinki so kominjak
Oti vie gratskite pimpirlii ste nesto.Ако си од село да.
Ок е, се напна, врати нешто смешно и дај да ја тераме на мајтап.Oti vie gratskite pimpirlii ste nesto.
Prvo probaj pa zboraj.
Vo zima da imam na edna masa djimirinki i kominjace domasno, a na druga pastrmajlija, nema ni da mi se ispulam na pastrmajlijata. Ko ke razmislam kifla solenka i jogurt da ima pak nema da mu se ispulam posto ne e nisto posebno. Otvorena kifla so kocki meso. Inventivnost level 1000.
Vrati ti, jas sekogas sum raspolozen za dobar majtap. Sega dodusa ako si velesanec , ok te razbiram ali aman ne glumi ohrigjanec. Pastrmajlija kako pastrmajlija realno ne e nisto posebno. Od druga strana djimirinki selski id domasno svince hraneto na stariot dobar nacin, vareni vo golem kazan, ona sami da se krckat vo mrsnoto, da se topat vusta, zalieni so kominjace svezo taze pusteno od bocva, e to e vekje drug muabet.Ок е, се напна, врати нешто смешно и дај да ја тераме на мајтап.
Јбг, има некои од нас кои не можеме без леб, па затоа питиче... Со пастрма и вино, а после тоа може и некое питиче без ти.Vrati ti, jas sekogas sum raspolozen za dobar majtap. Sega dodusa ako si velesanec , ok te razbiram ali aman ne glumi ohrigjanec. Pastrmajlija kako pastrmajlija realno ne e nisto posebno. Od druga strana djimirinki selski id domasno svince hraneto na stariot dobar nacin, vareni vo golem kazan, ona sami da se krckat vo mrsnoto, da se topat vusta, zalieni so kominjace svezo taze pusteno od bocva, e to e vekje drug muabet.
Ти од тие штипските со сув пилешки стек и кашкавал имаш јадено, затоа така зборишOti vie gratskite pimpirlii ste nesto.
Prvo probaj pa zboraj.
Vo zima da imam na edna masa djimirinki i kominjace domasno, a na druga pastrmajlija, nema ni da mi se ispulam na pastrmajlijata. Ko ke razmislam kifla solenka i jogurt da ima pak nema da mu se ispulam posto ne e nisto posebno. Otvorena kifla so kocki meso. Inventivnost level 1000.
Голема од Снупи ја јадам... Како тера на вино само па па па.Ти од тие штипските со сув пилешки стек и кашкавал имаш јадено, затоа така збориш
Зимно време да видиш пастрмајлија како добро иде со вино поинаку ќе мислиш.
Најдобри ги прават засега, а не е лоша и за мезе, како појачување за со ракиичеГолема од Снупи ја јадам... Како тера на вино само па па па.
За со ракија само телешки мускул или јазиче...Најдобри ги прават засега, а не е лоша и за мезе, како појачување за со ракииче
Јас сум од стара Велешка фамилија градска! Не селска. И да ти кажам колку жители броел Велес во времето на прадедо ми....околу 10.000. А денес има 55.000. Па сега ти види кој е од село.Ако си од село да.
Едино само што слабо пичиња има таму, повеќето пичиња се у шкорпион. Тоа е тој балансЗа со ракија само телешки мускул или јазиче...
Кур ме боли.Јас сум од стара Велешка фамилија градска! Не селска. И да ти кажам колку жители броел Велес во времето на прадедо ми....околу 10.000. А денес има 55.000. Па сега ти види кој е од село.