Што најмногу сакате?

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
најмногу сакам чоколадо:vozbud:романтика:vozbud:пријателства и мнооооооооогу љубов:pipi:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.131
Поени од реакции
5.774
Почит&Љубов&Мир!!! и моето ангелче!!

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Во моментов сакам да сум со една личност која е на зимување.

С

Сатори

Гостин
~*~

Сакам и посакувам ...

Посакувам да бев во Кенија и да се борев за правата на животните, да организирав масовни демонстрации и да имаше цел тоа што го правам.
Посакувам да се придружам на Црвен крст и да заминам за Африка и пет години да поминам помагајќи им на луѓето на кои навистина им треба помош.
Посакувам да заминев за Индија и да поминев година меѓу ламите изучувајќи ги источните вештини и потполно посветувајќи и се на философијата.
Посакувам да бев воен известувач од Ирак или Пакистан секој ден живеејќи покрај терористи и мини.
Посакувам да заминам за Ирска и да се заљубам во голем брадест Ирец и да умрам додека ме држи за рака со моите седум деца околу мене.

Сакам, само сакам мојот живот да има смисла и да направам барем мала промена, ништо повеќе.
Сакам ... да имав сила.

iis

Mraf4i
Член од
12 септември 2007
Мислења
432
Поени од реакции
16
Sakamm toplooooooo se smrznavv u ku!!!!!!!!!!!

Член од
21 јуни 2007
Мислења
1.446
Поени од реакции
10
Во моментов како што сум болен само сакам да оздравеам ... =)

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Сакам да најдам ова што барам....

A

Anck-Su-Namun

Гостин
Јас најмногу сакам да бидам успешна во животов...само тоа сакам

shadows & smile

just a lost boy
Член од
10 февруари 2008
Мислења
291
Поени од реакции
7
Mnogu sakam da mi se sredat rabotite vo zivotov.
Sakam da mi bide volsebno so srceto moe vo koe vloziv navistina mnogu a na kraj nema da dobijam nisto od celata ljubov...
Sakam veke ednas za sekogas da se sredat moive doma bidejki na kraj po tolku pati karanici,placki,nasilstvo i ...Ke gi razsvedam jas i krajj kraj veke!
Sakam da uspeam vo zivotov.
Sakam mnogu raboti no...bez pot,mnogu vlozen trud i cvrsta ljubov koja mi deluva kako potpora nema da gi ostvaram.

Kajgana Shop

На врв Bottom