Што кога ќе почне да ве бие лош глас?

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Трачеви (афери) кои се однесуваат на вас

Значи доста јасно ни е колку е тоа секојдневна работа барем тука кај нас, но ајде да видиме кој како реагира на тоа? Дали различно реагирате ако ви каже некој близок што се зборува за вас по градот, или некој општ познаник? И што кога си одите дома ... се замарате со тоа или едноставно не допира до вас и се однесувате како ништо да не се случило?
А доколку ви кажат вас некој трач што знаете дека е чиста измислица, како би вратиле на тој муабет и дали би му го кажале тоа на човекот на кој се однесува тоа?

п.с. Не коментирајте за тоа дали вие лично оговарате, дека за тоа има посебна тема, па да не се мешаме.

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Зависи кој и што кал за мене,па можеби ќе се нервирам,а можеби од едно уво влага-од друго излага.Не се замарам скоро ич за другите трачеви што кружат наоколу,освен сепак ако е тоа некоја личност која ја знам па да видам што се збори за неа наоколу.

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
лично не се замарам ако ми зборат позади грб пошто секогаш важи ако те оговараат те сакаат и си популарен иначе нема ни да те погледнат ;)

а вракам со :beep:

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Искрено,секогаш се смеам кога ќе слушнам некој трач за мене.Тоа значи дека има луѓе на светов кои немаат попаметна работа,па се замараат со мене.Ми ласка.
:pos2:

JeCILaDy

Move Away
Член од
18 април 2006
Мислења
2.350
Поени од реакции
22
Зависи од муабетите и од личноста што ги извадила муабетите. Ако е некој шо едвај го познавам и шо знам дека омилено хоби му е трачарење и мешање во туѓите животи, ич не го тангирам, нека збора колку сака. Ако ми е некој поблизок, односите ги заладувам, а ако некој издај моја тајна, нешто што не сакам да се знае, тогаш ... :pishtoldz:duel:

Ч

Чек Он Ит

Гостин
Па вака коа ке слушнам дека некој општ познаник зборел за мене едноставно и не обрнувам внимание. Му се смеам на умот шо го има, а ако е некој близок на комуницирам више
И не вракам со трачарење туку поинаку:toe::toe:

pinky**

..all over again..
Член од
16 декември 2005
Мислења
383
Поени од реакции
4
Pa kako i drugite i vo mojot grad tracevite se veke edna od sekojdnevnite raboti bidejki znaeme deka postojat luge koi ednostavno nemaat druga nekoja popametna rabota pa se zamaraat so takvite gluposti kako ogovaranje i vadenje razni nevistiniti ili vistiniti muabeti..ali poentata e vo toa sto najcesto ne obrnuvam vnimanie sekako zavisi za kakov muabet , mi se slusilo nekogas koga ke go slusnam muabetot da se podzamislam, dali navistina e taka, i najceto se zamaram ali toa kratko trae..
Ako pak mene nekoj mi zboruva za nekoja licnost ili ne znam sto ja ednostavno go prekratuvam i mu velam izvini ali voopsto ne me interesira!

N

NeMiRnA

Гостин
Porano tracevite mi vlagaa i me teraa da mislat zaso toa taka i se nervirav,a sea mi se odbivaat od celo i ne dozvoluvam da me iznerviraat,ma da koa ke doznaam od kogo e arno ke go sredam,meguta ne mu se deram tuku sum sosema fino arogantna,cinicna i drska.I af kors se zablagodaruvam sto za moment sum bila centar na svetot na taa licnost!

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
za takvi raboti se nerviram premnogu iako ne se cistiniti....mnogu se zamaram so toa ako nekoj neso kaze za mene i toa e za mene e kraj....znam deka netreba da se zamaram so toa ali ja se pri srce si svakam!!! Ednostavno nekam lugeto da zborat za mene nesto sto ne sum napravila....

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
штом се збори значи вреди..позади добриот коњ секогаш се крева прашина!:wink:
И бај д веј не се замарам не им го причинувам тоа задоволство!

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
Mnogu mnogu i ne razmisluva sto lugeto mislat za mene ili sto zboruvaat za mene.Tie sto me poznavaat znaat kakva sum i so koj si imat rabota.Pred nekoe vreme edna drugarka dojde da mi kaze eden trac za mene i me prasa dali bil vistina.Tracot nemase vrska so vistinata nemase ni V od vistinata samo ne znam kako mozela drugarkata da pomisli deka mozebi e vistina , a zgora na toa i ne saka da mi kaze koj i go kazal toa.Jas ne se zamarav mnogu so toa i kazav deka ne e vistina ja prasav koj i rekol ne sakase da mi kaze ok nejno pravo.Sakam da kazam deka ne e potrebno voopsto da se zamarame so toa sto rekle lugeto zatoa sto lugeto i samo toa znaat samo da zboruvaat i ogovaraat.

OrTacE

мангуп
Член од
28 мај 2006
Мислења
628
Поени од реакции
5
абе ако ме зборат кој ку*ац треба јас да се замарам, неможам да сватам како може некој да си потроши 2-3-4-5мин саат време колку и да е од неговото скапоцено време и да ме оговара појма немам, главната поентата е во тоа што, јас вредам и затоа ме зборат.:bravo: :bravo: :bravo:

С

Сатори

Гостин
Не реагирам , не се замарам , ако сака да зборува некој и да си го троши времето на мене , нема проблем , нека повели ... јас ќе си :tv:

Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.768
Поени од реакции
31
hm dosta realna tema vo koj sekoj eden moze da se pronajde...porano mnogu me nerviraa tracevi povrzani so mene lelel koa ke cuev vo prva godina deka nekoj izmislil deka sum se smuvala so nekogo mnogu se nrvozirav placev me gagjase a sea veke koa imam dolga vrska so dovera gradena gradena ne me umaraat zli jazici...heheh zad dobriot konj prasina se kreva sea teka gledam na rabotite

Член од
6 мај 2006
Мислења
611
Поени од реакции
50
Vo momentot koga ke doznaam nekoj trac za sebe se ubeduvam samata i ostanatite deka toa voopsto ne me zasega, no sepakvo momentot koga sum doma,sama vo svojata soba pazmisluvam za toa pa zasto,pa kako,pa koj,pa sto itn.... mi se slucilo i da placam za bas vakvi gluposti ama ete.....

Kajgana Shop

На врв Bottom