Dzings
Premium
- Член од
- 31 март 2007
- Мислења
- 1.804
- Поени од реакции
- 53
Vchera vo edna prilika pravev muabet so luge shto ne ja znaat Makedonija i nishto za nea! Pa aj da si kazeme sekoj po neshto arno ama ova nashevo nekako mi deluvashe malku najneubavo, seta sreka shto 'jadam' mnogu pa od igla napraviv lokomotiva! Tragichno e shto vo edna Saudiska Arabija kade nemaat nikakvi zadovolstva, bash nikakvi, nema alkohol, nema kafichi, nema striptiz barovi, nema 'orospii', nema brkanje devojki(taa ti e edna, ako ja skinesh treba da ja ubiesh ako ne sakash da ja zemesh za zena), dobro mozesh da imash dve, tri ama mora doma da si ja odnesish doma, znachi nema ni sex pred brak, nema muzika kakva sakash(taa e tamoshnata i nishto drugo), dechkoto nemashe pojma od moderno i zabavno ziveenje, ama ispadna deka tamu se zivee poubavo od kaj nas!
Aj da slushnam shto mislite vie, prashuvam opshto za lugeto shto ziveat vo Makedonija bez nikakva podelba! Znachi da chujam: DEFINICIJA ZA MAKEDONEC! Nabrojte karakteristiki po shto se razlikuvame od drugite:..? Ima li takvi ili sme samo bleda kopija na normalniot svet?
Da chujam shto sme? Zashto jas vchera lazev! Stvarno se dovedov vo situacija da kazuvam raboti shto mislam deka i po 2k godini nema da se desat kaj nas!:zid:
Ke ja pochnev temava ama me drzi lutina od vchera pa nesakam da 'urlam' po se i seshto!:nerv: :nerv: :nerv: ....
Aj da slushnam shto mislite vie, prashuvam opshto za lugeto shto ziveat vo Makedonija bez nikakva podelba! Znachi da chujam: DEFINICIJA ZA MAKEDONEC! Nabrojte karakteristiki po shto se razlikuvame od drugite:..? Ima li takvi ili sme samo bleda kopija na normalniot svet?
Da chujam shto sme? Zashto jas vchera lazev! Stvarno se dovedov vo situacija da kazuvam raboti shto mislam deka i po 2k godini nema da se desat kaj nas!:zid:
Ke ja pochnev temava ama me drzi lutina od vchera pa nesakam da 'urlam' po se i seshto!:nerv: :nerv: :nerv: ....