ok luge kako sakate ete povelete vo stranstvo na hormonska terapija i tie brda i dolini dzebovi polni evra i dolari pa mozebi 5 0d 100 ke uspeat 10 od 95 se po zatvori 30 od 85 se na narodni kunji ostatokot krparat isto kako i mene ovde ,razlikata e sto tie robuvaat sekoj den a jas od mojata zemja od mojata imovina kade sto jas si sum gazda si robuvam sam za sebe onolku kolku sto sakam i mozam nemam nikakva norma ni nekoj nafuran debil da mi se deri nad glava[/quote
ok luge kako sakate ete povelete vo stranstvo na hormonska terapija i tie brda i dolini dzebovi polni evra i dolari pa mozebi 5 0d 100 ke uspeat 10 od 95 se po zatvori 30 od 85 se na narodni kunji ostatokot krparat isto kako i mene ovde ,razlikata e sto tie robuvaat sekoj den a jas od mojata zemja od mojata imovina kade sto jas si sum gazda si robuvam sam za sebe onolku kolku sto sakam i mozam nemam nikakva norma ni nekoj nafuran debil da mi se deri nad glava
Многу страшно го замислуваш тој живот на Запад.
Замисли уживанција како во МКД само со повеќе пари.
For fucks sake, овде не работам ни една третина повеќе од МКД, а земам 15 пати поголема плата.