Што ги пали мажите?

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Нозете и гзето...:vozbud::pos2:

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
мене ме пали емо шишка.. или специфична коса ,појма немам зошто ама ептен ме привлекува.
Откачени типки кои имаа доволно самодоверба,и сигурни во себе.. имаат карактер и се држат до своите мислења.
Откачени .. и не се плашат да направат некои "интересни" работи.. кои на машките им се многу провокативни и неодоливи

С

Спенсер

Гостин
мене ме пали емо шишка.. или специфична коса ,појма немам зошто ама ептен ме привлекува.
Откачени типки кои имаа доволно самодоверба,и сигурни во себе.. имаат карактер и се држат до своите мислења.
Откачени .. и не се плашат да направат некои "интересни" работи.. кои на машките им се многу провокативни и неодоливи
ауууу исто ко мене:vozbud: буквално исто.... + цицки (не ептен големи,задоволителни)!!!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
619
Поени од реакции
45
''Не ни се крева заради убавината на некоја жена, туку на самата злосторска помисла поврзана со нејзиното поседување"- Маркиз де Сад
Не дека се слагам со ова али добро е за мисловна гимнастика.
Мажите ги пали женственост. Не зборам за кучки, или нападни некои. Телесни особини издвојувам усни и бедра.

R

RAYTHEON23

Гостин
мене најмногу ме пали нежно стомаче кое лижејки го надолу стигнувам полека полека до целта...и добро хмммм...

M

Mario Gómez

Гостин
Телото не ми е многу битно само да не биде дебелка и многу ниска а мене ме палат очите и усните.(ова глупо ѕвучи):pos:

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Од кај к.р да знам шо ги пали мажите -.- Не се удварам на мажи..

GoD.HateUSaLL напиша:
Од кај к.р да знам шо ги пали мажите -.- Не се удварам на мажи..
ИдиЈот, а ти шо си?

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Водолија сум јебига, имам многу критериуми што мора да се вклопат за да ме запали некоја ненормално.

Накратко, висина > пропорции и нивниот однос со висината, тен на кожа ... i'd rather stop now :toe:

Jasminka-INTER

ГО САКАМ ИНТЕР
Член од
27 април 2009
Мислења
72
Поени од реакции
10
Долги нозе, дигнат задник и цицки.

The G-Man

Кепец
Член од
6 декември 2007
Мислења
501
Поени од реакции
12
Исто и мене, али да не си ги сечат вените...

Член од
28 април 2009
Мислења
91
Поени од реакции
3
...intelegentna provokacija...

Kajgana Shop

На врв Bottom