Што ве расположува?

• Креатор на темата Креатор на темата Dark Angel
  • Време на започнување Време на започнување
и ти ко мене а?:drk:
иначе по закон не смее да се прават 3 писмени во еден ден максимум е една! :smir:
неам ја писмени денес ама ми скурчи веќе од школово па така да денес и утре сум божемски "болен"!

Ти кажувам еве..3 писмени..Автоматика,Програмирање и Физика..преку .!. ќе одам после само да одоговарам физика бар тоа научив..

Кафе со друштво, музика и некоја добра вест од драги личности.

Мали работи знаат многу да ме расположат:)
Кафе муабет со друштвото и музика секогаш можат да ме расположат.

Добар хаус и транс ме расположува.. нескафе 3 in 1 исто.. хм после, добар секс и убаво време, ко денес , пролетно :)

многу се расположувам кога расте цената на нафтата

^^^
:pos2::pos2::pos2:

3-4 помали чоколади и расположението на 100 ми оди :pos2::pipi:

У последно време, јадењето.

me raspolozuva neciv glas; radosna vest; decata koga ke kazat deka dobro pominale na uciliste odnosno ne dobile nekoja slaba ocena a moze i nekoja sitnica zavisi.:pipi:

моето мачорче срце , имам неколку песни на репертоарот што ми го креваат расположението, но некогаш не помага ништо зависи зашто сум нерасположена .

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom